Ηλεία: Συνελήφθησαν Οι Δύο Αδίστακτοι Κακοποιοί Αθίγγανοι, Που Βασάνισαν, Βίασαν Και Λήστεψαν Την Άτυχη 66χρονη Γυναίκα Στην Ζαχάρω…! (Photo)

Πρόκειται για δύο Ρομά, αδέρφια, οι οποίοι μάλιστα ήταν και γείτονες της άτυχης γυναίκας…

Προδόθηκαν από κάμερα ασφαλείας στον δρόμο και από ένα usb που τους έπεσε στο σπίτι του θύματος.

Ηλεία – Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, η υπόθεση ληστείας, βασανισμού και βιασμού σε βάρος ηλικιωμένης, σε περιοχή της Ηλείας.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δυο αδέρφια, Αθίγγανοι 42 και 30 ετών αντίστοιχα, όπου σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του βιασμού, της κλοπής και της παράβασης του νόμου για τα όπλα. Σήμερα το πρωί, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Ζαχάρω και σε καταυλισμό Ρομά στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν οι δυο δράστες και προσήχθησαν.

Ο πρώτος έμενε μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος. Κατά την εξέταση τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, αποδέχτηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Τους δύο ειδεχθείς κακοποιούς, τους πρόδωσαν κυρίως δύο στοιχεία. Από τον έναν έπεσε ένα usb στο πάτωμα του σπιτιού του θύματος, προφανώς δίχως να το αντιληφθεί και είχε τα αποτυπώματά του, ενώ ο δεύτερος προδόθηκε την στιγμή που πήγαινε στο ΑΤΜ για προσπαθήσει ανάληψη για να αφαιρέσει και άλλα χρήματα από το θύμα και μπορεί στο ΑΤΜ να κάλυψε πάλι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όμως στην διαδρομή δεν τα είχε καλυμμένα και τον κατέγραψε μία κάμερα από κλειστό κύκλωμα.

Comments are closed.