[Έγγραφο] Αποκάλυψη-Βόμβα: Με Την Υπογραφή Του Ανθέλληνα Προδότη Τσακαλώτου, Η Κατοχική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Παραχωρεί Δημόσια Περιουσία Στην Ισραηλινή Κοινότητα Της Ελλάδος…! (Photos)

Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα του Ελληνικού δημοσίου έχουν μεταβιβαστεί στο Υπερταμείο με σκοπό την εκποίηση και την πώληση ακόμη και αρχαιολογικών χώρων…, ο υπουργός Οικονομικών κύριος Τσακαλώτος ξαφνικά αποφάσισε 80 χρόνια μετά να συστήσει επιτροπή εκχώρησης ακινήτων του δημοσίου τα οποία περιήλθαν στην ιδιοκτησία του από εβραίους οι οποίοι λόγω της ναζιστικής κατοχής έχασαν την ζωή τους και δεν είχανε κληρονόμους.

Η εν λόγω επιτροπή, όπως θα δείτε, θα υπογράφει και θα παραχωρεί ΟΛΑ τα επίδικα ακίνητα που διεκδικεί η Ισραηλιτική Κοινότητα της Ελλάδος..

Προφανώς, για το κύριο Τσακαλώτο και την κυβέρνηση του το ζήτημα της ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ δεν υφίσταται ούτε τίθεται..

Προφανώς για τον κύριο Τσακαλώτο και την κυβέρνηση του, προτιμά να εκποιεί ακόμη και αρχαίους ναούς και να τους μεταβιβάζει στο Υπερταμείο και την ίδια ώρα θα παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου!

Προφανώς για τον κύριο Τσακαλώτο και την κυβέρνηση του, προτιμά να “αρπάζει” την περιουσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, την ίδια ώρα που ΧΑΡΙΖΕΙ παράνομα και καταχρηστικά περιουσία του Ελληνιού Δημοσίου στο ΙΣΚΕ…!

Ιδού και η κατάπτυστη σχετική απόφαση:

Comments are closed.