[Flashback] Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κονγκρέσο, Βράβευσε Τον Εθνοπροδότη Σιωνιστή Νίκο Κοτζιά – Γιατί, Άραγε Τον Βράβευσαν…; (Video + Photo)

Οι Εβραίοι Σιωνιστές του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κονγκρέσου, βράβευσαν τον εθνοπροδότη Νίκο Κοτζιά για τις κατωτέρω υπηρεσιες που πρόθυμα τους προσφερε:

1. Την Εσχάτη Προδοσία της σύναψης συμφωνίας SOFA με το Ισραήλ, βάει της οποίας το Ισραήλ δύναται να δημιουργήσει Ισραηλινή στρατιωτική βάση όπου επιθυμεί επί της ελληνικής επικράτειας. Στρατιωτική βάση, η οποία θα θεωρείται κυρίαρχο έδαφος του Ισραήλ!

2. Την Εσχάτη Προδοσία του Σκοπιανού, με παραχώρηση στους Σκοπιανούς του ονόματος “Μακεδονίας”, παρχώρηση του Μακεδονικού συμβόλου του ήλιου της Βεργίνας στους Σκοπιανούς (οι οποίοι, θα μπορούν να το χρησιμοποιούν κατά βούλησιν στο εσωτερικό του κράτους τους), αναγνώριση “Μακεδονικής” γλώσσας και “Μακεδονικής εθνότητας στους Σκοπιανούς”, παραχώρηση ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο και μελλοντική παραχώρηση ελληνικού εδάφους στα Σκόπια για την εγκατάσταση ναυτικής πολεμικής βάσης από τα Σκόπια.

3. Την Εσχάτη Προδοσία του Βορειοηπειρωτικού και την εκχώρηση Ελληνικών εδαφών και Ελληνικής ΑΟΖ στην Αλβανία.

4. Την Εσχάτη Προδοσία της επιτάχυνσης της αναίμακτης Γενοκτονίας των Ελλήνων μέσω της αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

5. Την επικείμενη Εσχάτη Προδοσία της Θράκης.

6. Την επικείμεν Εσχάτη Προδοσία του Αιγαίου

7. Την επικείμεη Εσχάτη Προδοσία της Κρήτης.

8. Και φυσικά, άλλες προδοσίες τις οποίες γνωρίζει μόνον εκείνος…

Comments are closed.