Εξοργιστική Πρόκληση: Η Τουρκία Παρουσιάζει Εντός Του FIR Κωνσταντινούπολης Την Ελληνική Βραχονησίδα Λαδόξερα…! (Photo)

Η βραχονησίδα Λαδοξέρα είναι υψίστης γεωστρατηγικής σημασίας για την πατρίδα μας, τόσο λόγω της θέσης της (ακριβώς, μπροστά στο άνοιγμα των στενών του Βοσπόρου) όσο και του τεράστιου κοιτάσματος πετρελαίου που  υπάρχει κάτω από αυτήν.

Εθνική κατάντια και ντροπή, η Ελληνική μέχρι τώρα βραχονησίδα Λαδοξέρα (Ζουράφα) να βρίσκεται ξαφνικά στο FIR Κωνσταντινούπολης της Τουρκίας. Λίαν εθνοπροδοτική και υποτονική και δουλοπρεπής αντίδραση απο την ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη και καμία ουσιαστική αντίδραση απο την Αντιπολίτευση. Ανύπαρκτη η προστασία της Εθνικής μας Κυριαρχίας!

Σoκ και οργή προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της έγκριτης εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο οποίο παρατίθεται άρθρο – έρευνα της διακεκριμένης και πεπειραμένης περί των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής δημοσιογράφου Κύρας Αδάμ , ανήμερα της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία ανήγγειλε επισήμως και εγγράφως ότι η Βραχονησίδα Ζουράφα βρίσκεται εντός του  F.I.R Κωνσταντινούπολης στο οποίο η Τουρκία έχει αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ χαρακτηρίζει υποτονική την αντίδραση της Αθήνας που δεν κατήγγειλε το γεγονός στους Διεθνείς Οργανισμούς, προκειμένου να προστατέψει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Την ίδια στιγμή, η Wikipedia ήδη αναφέρει ότι η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η Λαδοξέρα είναι Τουρκική νήσος και ανήκει στο FIR Κωνσταντινούπολης, αλλά ουδείς διαμαρτύρεται! Μήπως, παρασκηνιακά έχει ήδη παραδοθεί η Ελληνική εθνική κυριαρχία της Ελληνικής Λαδοξέρας στους Τουρκομογγόλους;

Leave a Reply