Η Ελλάδα Αποστρατιωτικοποίησε Τα Νησιά Του Αιγαίου; – Κατάπτυστη Εθνοπροδοτική Δήλωση, Έκανε Ο Άγγελος Συρίγος, Δικαιολογώντας Τις Παράνομες Ιμπεριαλιστικές Απαιτήσεις Της Τουρκίας Εναντίον Της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας Στο Αιγαίο…! (Video + Photo)

Δεδομένου ότι ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, γωνρίζει πολύ καλά τα θέματα διεθνούς δικαίου και γεωπολιτικής…, εύλογα έγινε ο άθλιος λαγός των ανθελληνικών εθνοκτόνων αποφάσεων του κατοχικού πρωθυπουργού Μητσοτάκη για παραχώρηση ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού Αιγαίου στην Τουρκία, γεγονός που θα οδηγήσει νομοτελειακά στην κατάληψη αρκετών νησιών από την Τουρκία. Ο πολιτικάντης καθηγητάκος Α. Συρίγος, έκανε την σχετική δήλωση ανερυθρίαστα και με απύθμενο θράσος! Στην πραγματικότητα, οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα θέμα διεύλεσης στο Αιγαίο, όπως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και τα υπόλοιπα πλοία τρίτων χωρών. Η διέλευση των πλοίων διενεργείται βάσει των καθορισμένων διεθνών υδάτων και των προκαθορισμένων διεθνών κανονισμών ναυσιπλοΐας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO – International Maritime Organization). 

Είναι προφανές, ότι βρισκόμαστε στο εγκληματικό πρελούδιο της μεγαλύτερης αποτρόπαιας και πιο αισχρής καταστροφικής ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που διεπράχθη έως σήμερα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Για ακόμαμία φορά, επιβεβαιώνεται απολύτως η γνωστή ρήση τουΌττο φον Μπίσμαρκ: “Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς!”.

Η ηγεσία και τα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, γιατί τηρούν σιγήν ιχθύος;

Leave a Reply