[Ρωσική Εισβολή Πλήρους Κλίμακας Στην Ουκρανία ~ Russian Full-Scale Invasion In Ukraine] ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων Από Την Ουκρανία Δίνει Αποκλειστική Συνέντευξη…! (Video + Photo)

Ο παλαίμαχος συναγωνιστής απάντησε υπό τους ήχους των συναγερμών στις ερωτήσεις μέλους της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου», και παραμένει στην Ουκρανία. 

Η περιοχή που βρίσκεται τελεί σε καθεστώς επαγρύπνησης λόγω των απειλών της Ρωσικής ομοσπονδίας ενώ όπως δήλωσε όλοι οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα σύμφωνα με τα σχέδια γενικής επιστράτευσης.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν το σύνολο των μελών της συντακτικής ομάδας.

Συναγωνιστή παρά το δύσκολο των συνθηκών σε ευχαριστούμε για τον χρόνο και την δύναμη να απαντήσεις. Πως είναι η κατάσταση στα διάφορα μέτωπα;

Σφοδρές συγκρούσεις λαμβάνουν μέρος σε πολλά μέτωπα κυρίως έξω από πόλεις και κομβικά οδικά σημεία, αλεξιπτωτιστές του εχθρού πέφτουν στο Χάρκοβο, ανηλεείς βομβαρδισμοί σε Μαριούπολη και Κίεβο, ενώ πριν λίγες ημέρες διεξήχθη μια ομηρική μάχη κοντά στο Donbass όπου μικρός αριθμός μελών της εθνοφρουράς που συμπεριλαμβάνει και μονάδες του Συντάγματος Azov συγκρούστηκαν με υπέρτερες δυνάμεις πάνοπλων Τσετσένων μισθοφόρων του Πούτιν. Σε αυτή την σύγκρουση θυμίζοντας άλλες εποχές της ηρωικής Ουκρανικής ψυχής οι Εθνικιστές τσάκισαν τους πολεμοχαρείς Καυκάσιους του Ραμζάν Καντίροφ ο οποίος ζήτησε την άμεση απόσυρση των δυνάμεων του! Είδα δηλώσεις του στην τηλεόραση με τα μάτια μου να μιλάει για αντίσταση που δεν περίμενε αφού αυτή είναι παλλαϊκή!

Ποια η αλήθεια για τις δυνάμεις του Συντάγματος Azov και τους εθελοντές που κατατάσσονται σε αυτές;

Μεγάλος αριθμός τους είναι Ρωσόφωνος και το 25% του συνόλου Ρωσικής καταγωγής, είναι μια εκπαιδευμένη πολιτοφυλακή του επίσημου κόμματος που έχει πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος (National Corps Party και Azov Civil Corps), πολλοί όμως αγνοούν ότι παραμένουν από την ίδρυση τους πολυσυλλεκτικής ιδεολογικής προέλευσης από απλούς Πατριώτες μέχρι Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές. Έχουν ακόμη και «εθνικοαναρχικούς» στις τάξεις τους καθώς και οπαδούς αθλητικών ομάδων που συσπειρώνονται σε αυτόνομες ομάδες ανά περιοχή, μπράβο σας που είχατε γράψει άρθρο για αυτή την πραγματικότητα που μπορεί να ξενίζει πολλούς που δεν γνωρίζουν την ιστορία. Λάθη και παραλείψεις στην ηγεσία έχουν υπάρξει, όμως τα απλά μέλη που πολεμούν στην πρώτη γραμμή για την οικογένεια τους δεν έχουν καμιά σχέση με ξένους χρηματοδότες Αμερικανούς ή άλλους Νατοϊκούς.

Τα δε σύμβολα τους για τα οποία κάποιοι κάνουν τόσο θόρυβο πράγματι κάποια είναι παραδοσιακά Ουκρανικά και κάποια από την Εθνικοσοσιαλιστική περίοδο αν και δεν είναι όλοι «νεοναζί», στην πραγματικότητα μικρό ποσοστό εντάσσονται σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο. Είναι επίσης ψευδές ότι πολλοί μαχητές είναι Χαζάροι στην καταγωγή ενώ να σημειώσω ότι το 70% των μελών ιδεολογικά είναι κοντά ή πιστεύουν στις παραδόσεις του ιδιαίτερου εθνικιστικού κινήματος του Stepan Bandera ο οποίος σε ένα γενικότερο ιστορικό και πολιτικό πλαίσιο εντάσσεται στην Ουκρανική «Τρίτη Θέση» αφού συγκρούστηκε και με τους Γερμανούς αλλά και με τους Μπολσεβίκους. Δεν έχουν ως τάγματα εθελοντικά καμιά άμεση εξάρτηση με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τους πρώτους μάλιστα να ζητούν την άμεση απαγόρευση τους, ενώ σήμερα όποιος από 18-60 ετών ξένος υπήκοος θέλει να καταταχθεί είναι καλοδεχούμενος.

Ποιοι οι στόχοι των Ρώσων;

Πέρα από στρατόπεδα έχουν χτυπηθεί σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες όπως αυτή της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο, ειδικά σχολεία και οικοτροφεία, πολλοί άμαχοι βρήκαν τον θάνατο ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Καμιά περιοχή της πλουτοκρατίας δεν χτυπήθηκε όπως και κανένα εργοστάσιο Ουκρανού και Ρώσου ολιγάρχη με ιδιαίτερη … καταγωγή.

Ποιος ο στόχος του Πούτιν;

Οι στόχοι είναι πολλοί. Οικονομικοί και γεωπολιτικοί, μια εγκαθίδρυση ανδρεικέλων που να είναι εντελώς εξαρτημένοι από το Κρεμλίνο αφού ο ρόλος άλλων έλαβε τέλος, επίδειξη δύναμης προς όλους και η ενδυνάμωση της πολεμικής βιομηχανίας με μεγάλα χρηματικά ποσά να καταλήγουν στον ίδιο, τέλος να επιβληθεί ως ηγέτης μιας τεμαχισμένης Ουκρανίας συγγενικό πρόσωπο του πρώην πράκτορα της KGB.

Είναι παλλαϊκή η αντίσταση;

Σε συνέχεια της Φινλανδικής και Ουγγρικής παράδοσης, αυτοί που πυρπολούν τα άρματα μάχης των δυνάμεων εισβολής είναι από δέκα έως δεκαπέντε χρονών. Υπάρχει όσο και αν δεν θα το πιστεύουν κάποιοι, μεγάλη έλλειψη μπουκαλιών για την κατασκευή μολότοφ. Γιαγιάδες με καραμπίνες και παιδιά με ότι βρουν είναι έτοιμοι για όλα. Θα πέσουν με την Μαυροκόκκινη σημαία μέχρι ενός!

Τι λέει ο απλός λαός για τον Ζελένσκι;

Είναι ένας οπαδός του πολιτιστικού μαρξισμού που χρηματοδοτήθηκε από τους ολιγάρχες και την μαφία της Οδησσού και πρώην μέλη της KGB. Η πλειοψηφία είναι εναντίον του και οι περισσότεροι πολίτες φυσικά ενάντια στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Αφού κατάλαβαν ότι πάλι στήθηκε ένα παιχνίδι στις πλάτες τους όπως και με την Κριμαία για τα συμφέροντα άλλων και κυρίως για την διάλυση της χώρας σε τομείς που θα μοιραστούν σε όλους τους καπιταλιστές.

Πως αντιμετώπισε το καθεστώς τους συναγωνιστές μετά το Maidan;

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το Maidan ακολούθησαν δολοφονίες ριζοσπαστών συναγωνιστών κάποιοι υπήρξαν και μέλη της Azov, φυλακίσεις, χιλιάδες χημικά σε διαδηλώσεις, διάλυση ομάδων που ήταν ενάντια στην κυβέρνηση, και απαγόρευση ιστοσελίδων. Οι Ρώσοι μάλλον οι Μοσχοβίτες για να είμαι πιο σωστός, για λόγους προπαγάνδας ονομάζουν όλους τους Ουκρανούς «νεοναζί» για να δικαιολογήσουν τον αντιφασισμό τους ενώ την ίδια στιγμή η Ουκρανική κρατική τηλεόραση απαγορεύει κάθε «φιλοφασιστική» προπαγάνδα για να μην προκαλεί και απεναντίας προβάλλει εμβατήρια της Σοβιετικής περιόδου όταν και «απελευθερώθηκε» από τους Σταλινικούς η Ουκρανία! Σημαντικές στρατιωτικές μονάδες παραμερίστηκαν και απομονώθηκαν σε κάποια μέτωπα, άλλες αφέθηκαν στην τύχη τους και ουσιαστικά διαλύθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ δεν έλειψαν και συγκρούσεις με δυνάμεις πιστές στο καθεστώς ή μια προσωρινή αναγκαστική σύμπλευση ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνάμεις εθελοντικής αυτοάμυνας οι πράκτορες και οι πληροφοριοδότες του επίσημου καθεστώτος.

Ποια η στάση των ομογενών απέναντι στην Azov και τις εθνικιστικές πολιτοφυλακές;

Η πλειοψηφία των ομογενών είναι θετικοί απέναντι τους, κάποιοι μάλιστα πολεμούν δίπλα τους αλλά δεν ταυτίζονται όλοι σε ιδεολογικό επίπεδο. Τα σενάρια για δολοφονίες και πογκρόμ ομογενών από το Σύνταγμα Azov επειδή είναι Έλληνες και χριστιανοί ορθόδοξοι είναι ένα μεγάλο ψεύδος. Τα τελευταία θύματα προήλθαν από το βαρύ πυροβολικό του εχθρού, ενώ το γνωστό επεισόδιο στην ταβέρνα ήταν αποτέλεσμα μεθυσμένων που είχαν ένοπλη συμπλοκή για άσχετο λόγο!

Ήταν προετοιμασμένη η πολιτική ηγεσία για την εισβολή;

Στημένη κατάσταση. Δεν το περίμενε ο στρατός ότι θα υπάρξει μαζική επίθεση όμως κάποιοι στρατιωτικοί το γνώριζαν και είχαν ενημερώσει αλλά δεν τους άκουσε κανείς. Άμεση ευθύνη έχει η επίσημη κυβέρνηση που δεν έβαλε φρουρές και φυλάκια προκάλυψης καθώς και συστήματα προειδοποίησης. Τον ίδιο ρόλο έπαιξαν και οι Αμερικανοί και άλλοι Δυτικοί προς όφελος του Πούτιν. Ο πρόεδρος ήθελε να παραδώσει αμαχητί την χώρα αλλά τον πίεσαν οι συναγωνιστές, αφού αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν προδότης την στιγμή που όλοι οι Ουκρανοί είναι στόχος για τους Ρώσους. Οι Ρώσοι δεν περίμεναν ότι θα υπάρξει τέτοια αντίσταση σε ολόκληρη την χώρα. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο φιλορώσος πρόεδρος είχε πουλήσει πριν το 2014 τα όπλα της Ουκρανίας στην μαύρη αγορά, είχαν διαλύσει τις μονάδες εκτός από κάποιες των ειδικών αποστολών. Οι Ουκρανοί μπήκαν στα εργοστάσια και παλαιότερα και τώρα και έφτιαξαν θωρακισμένα οχήματα μόνοι τους, απαλλοτρίωσαν όπλα και πυρομαχικά από τον εσωτερικό εχθρό και πολέμησαν τους εισβολείς και το 2014 και τώρα. Όταν θα μπουν στην Θράκη οι Τούρκοι που είναι σύμμαχοι των Μοσχοβιτών ολιγαρχών και θα έχουν πληροφορίες από το Κρεμλίνο να δω τι θα πουν οι διάφοροι σιτιζόμενοι από την πρεσβεία που μισούν άνευ λόγου τους Ουκρανούς.

Ποια η άποψη σου για την αποστολή όπλων από τον υπάλληλο Μητσοτάκη με αεροπλάνα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας;

Δεν θα έπρεπε να στείλει προς εξυπηρέτηση των ΗΠΑ κανένα φορτίο όπλων αφού δεν νοιάζεται για τον απλό λαό αλλά για τα αφεντικά του. Έπρεπε να στείλει για παράδειγμα φάρμακα. Ακολουθεί εντολές δεν νοιάζεται για το δίκαιο της εθνικής ανεξαρτησίας του Ουκρανικού λαού.

Είναι η Ρωσία του Πούτιν μια ελπίδα της Λευκής Φυλής και προπύργιο ενάντια στην διαφθορά της Δύσης όπως λένε κάποιοι του «χώρου»;

Τα τελευταία χρόνια επανέρχεται η στυγνή λογοκρισία και οι διώξεις του Σοβιετικού μοντέλου. Χιλιάδες συναγωνιστές σαπίζουν ή δολοφονούνται στα κελιά του καπιταλιστικού καθεστώτος των Μοσχοβιτών, με το 80% των ανθρώπων του Κρεμλίνου να είναι Ρώσοι μόνο στα χαρτιά. Όπως και τα περισσότερα δεξιά χέρια του Πούτιν είναι πρώην συνάδελφοι του στην μυστική υπηρεσία, ολιγάρχες και άνθρωποι της μαφίας. Το ίδιο συμβαίνει με τα αφεντικά του Ουκρανού προέδρου καθώς και των Βρυξελλών και φυσικά των ΗΠΑ. Υπάρχει σχετικός νόμος αν κρίνεις στο διαδίκτυο την επίσημη ιστορία να εισπράττεις ισόβια, ενώ η εκπαιδευτική πολιτική στα σχολεία είναι ότι ο Ρωσικός λαός είναι στο σύνολο του Σλάβοι με μίξη Μογγόλων και Χαζάρων. Ο ίδιος ο ηγέτης της ομοσπονδίας είναι μη Ρωσικής καταγωγής εκ μητρός, όπως και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του. Η επίσημη εναντίωση στις αθλιότητες της Δύσης που αντιγράφουν κάποιες ΜΚΟ στην χώρα δεν σημαίνει κάτι σοβαρό για τον άνεργο Ρώσο που το σπίτι του και η γη του πουλιέται σε Κινέζους και Σιωνιστές ή προσπαθεί να εναντιωθεί στους ξένους εισβολείς που έχουν κάνει οχυρό τους την πρωτεύουσα Μόσχα.

Πηγή

Leave a Reply