Ναύπακτος: “Εξαφανίστηκαν” Τα Οστά Του Στρατηγού Λάμπρου Τζαβέλλα Από Το Ταφικό Μνημείο Του…! (Video + Photo)

Επιχειρήθηκε ανθρώπινη παρέμβαση και στη σορό της συζύγου του χωρίς ωστόσο να λείπει κάτι, σύμφωνα με Ιατροδικαστή.

Εξαφανίστηκαν τα οστά του Στρατηγού Λάμπρου Τζαβέλλα από το μνημείο του στο Κοιμητήριο του Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, η οικογένεια του στρατηγού έφερε στη Ναύπακτο τον Ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσαύτη προκειμένου να κάνει αυτοψία και να εξακριβώσει το τι έχει συμβεί με το ανοιγμένο μνημείο που είχε βρεθεί στο Κοιμητήριο του Αγ.Στεφάνου.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ίδιος, φαίνεται να έχουν γίνει σκαπτικές εργασίες εντός του μνήματος και να έχει αφαιρεθεί η σορός του στρατηγού. Μάλιστα σημείωσε ότι επιχειρήθηκε ανθρώπινη παρέμβαση και στη σορό της συζύγου του χωρίς ωστόσο να λείπει κάτι. Επισημαίνεται ότι ο στρατηγός Λάμπρος Τζαβέλλας, ήρωας των πολέμων το 1912 -1913 και ευεργέτης της Ναυπάκτου πέθανε το 1959, ενώ η γυναίκα του Λεοπολδίνη 20 χρόνια μετά.

Οπως αναφέρεται επίσης, ο δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την οικογένεια Τζαβέλλα αναμένεται να κάνουν όλα τα δέοντα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην μυστηριώδη όπως εξελίσσεται υπόθεση, όπως και να αποκαταστήσει την εικόνα του μνημείου.

[Der Kamerad: Δυστυχώς, έχουν υπάρξει στο παρελθόν και άλλες κλοπές σωρών επωνύμων και ανωνύμων ελλήνων. Εν προκειμένω, είτε οι άθλιοι τυμβορύχοι είναι νοσηροί σατανιστές, φανατικοί ανθέλληνες ή άτομα που έχουν προσωπικό μίσος προς την οικογένεια Τζαβέλλα, ελπίζουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.]

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα ο απόγονος της οικογένειας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας:

Πηγή

Leave a Reply