Λευκορωσία: Πάνω Από 200 Συρμοί Τραίνων Με Ρωσικά Στρατεύματα Και Εξοπλισμό, Έφθασαν Στη Χώρα… Και Αναπτύσσονται Στα Σύνορα Με Την Ουκρανία…! (Video + Photos)

Ήδη πάνω από 200 ρωσικοί συρμοί τραίνων, γεμάτοι με στρατεύματα, βαρύ εξοπολισμό και πυρομαχικά έχουν φθάσει στην Λευκορωσία. Ας σημειωθεί ότι σε κάθε συρμό τραίνου υπάρχουν τουλάχιστον 50 οχήματα (άρματα μάχης, τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, πλατφόρμες εκτόξευσης πυραύλων, αυτοκινούμενα βαρέα πυροβόλα κλπ), ενώ συνεχίζεται ασταμάτητα άφιξη νεών συρμών τραίνων.

Ο ρωσικός στρατός μαζί με στρατιωτικές δυνάμεις της Λευκορωσίας, αναπτύσσεται σε επιθετική διάταξη…, κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία.

Παράλληλα, η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αποστολή δύο συστοιχιών S-400 στην Λευκορωσία.

Αν τώρα, το συνδιάσουμε με τις πρόσφατες άθλιες απειλές του κομμουνιστή δικτάτορα Λουκασένκο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και με τις απειλές του Κρεμλίνου εναντίον της Ουκρανίας…, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής και από τον Βορρά στην Ουκρανία με αντικειμενικό σκοπό την κατάληψη του Κιέβου, αφού η ουκρανική πρωτεύουσα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα με την Λευκορωσία.

Τέλος, η ρωσική προπαγάνδα, λαμβάνοντας αφορμή της ουκρανικές ασκήσεις “επί χάρτου” απέναντι σε διάφορα σενάρια αντιμετώπισης πιθανής ρωσικής εισβολής…, εμφάνισε βίντεο του 2021, ουκρανικής στρατιωτικής άσκησης που έλαβε χώρα στην βορειοδυτική Ουκρανία… ως δήθεν βίντεο από πρόσφατες στρατιωτικές ασκήσεις της Ουκρανίας που διεξάγονται κοντά στην Κριμαία και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που ολόκληρη η Ουκρανία καλύπτεται από χιόνι… Και φυσικά, όπως πάντα η πλειοψηφία των διεφθαρμένων MME και των χρήσιμων ηληθίων δημοσιογράφων, αναπαράγει τα άθλια ψεύδη της ρωσικής προπαγάνδας!

 

Leave a Reply