[Απάτη Κορονοϊού / COVID-19 Hoax] Ισραήλ: Πλήρης Αποτυχία Του Μαζικού Εμβολιασμού Για Τον Κορονοϊό – Επέστρεψαν Στους Εσωτερικούς Χώρους, Υποχρεωτικά Οι Μάσκες…! (Photo)

Πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που δημοσίευσε το pronews.gr από την Δευτέρα 21 Ιουνίου ότι ο εφιάλτης επιστρέφει στην χώρα παρά το απόλυτο τεύχος ανοσίας που (νόμιζαν ότι…) στήθηκε με σχεδόν απόλυτο αριθμό εμβολιασμένων: Η εξάπλωση του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα, της ινδικής μετάλλαξης είναι γεγονός και κανένα εμβόλιο Pfizee/BioNTech δεν μπορεί να το αναχαιτίσει και από την Κυριακή θα γίνει και πάλι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους!

Οι οποίες επίσης μάσκες είναι εξαιρετικά αμφίβολο του τι πραγματικά προσφέρουν την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού.

Ο αρχίατρος της ομάδας κρούσης για τον κορονοϊό δρ Νάχμαν Ας δήλωσε σήμερα ότι «η κυβέρνηση θα επανεισάγει το μέτρο της υποχρεωτικής εφαρμογής των μασκών καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο»!

Ο Ας πρόσθεσε ότι το Ισραήλ ερευνά νέα «τεχνολογικά εργαλεία» για την επιβολή νέας καραντίνας, επικαλούμενος τις προηγούμενες προσπάθειες του Ισραήλ να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικά βραχιόλια παρακολούθησης. «Θα παρουσιάσουμε νέες προτάσεις στον τεχνολογικό χώρο» είπε.

«Το τρέχον ξέσπασμα ξεκίνησε ως τοπικό, και έχουμε δει πολλά από αυτά, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι βρισκόμαστε σε γενικό ξέσπασμα. Θα δούμε αν μπορούμε να σβήσουμε αυτές τις μικρές φωτιές ή αν θα ανάψει μια μεγαλύτερη φλόγα», πρόσθεσε.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ κατέγραψε 148 νέα κρούσματα κορονοϊού την Τετάρτη, την υψηλότερη ημερήσια αύξηση από τον Μάιο, καθώς η μολυσματική παραλλαγή Δέλτα σημειώνει περαιτέρω εξάπλωση σε ολόκληρη τη χώρα.

Νωρίτερα, ο καθηγητής Chezy Levy, γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας, δήλωσε ότι σύντομα θα γνωρίζουν περισσότερα για την έκταση του ξεσπάσματος και πόσοι απ’ αυτούς που διαγνώστηκαν είχαν επιστρέψει από το εξωτερικό, πόσοι ήταν ανεμβολίαστα παιδιά. Όμως πρόσθεσε ότι «το κύμα μολύνσεων συνεχίζεται ανεξάρτητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η ισραηλινή κυβέρνηση ανέβαλε χθες την ημερομηνία κατά την οποία θα επιτρέπεται στους τουρίστες να εισέλθουν στη χώρα από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο, εν μέσω φόβων για την παραλλαγή που πρωτοεντοπίστηκε στην Ινδία.

Πηγή

Leave a Reply