[Απάτη Κορονοϊού / COVID-19 Hoax] Τέλος Με Τα Νέα mRNA Εμβόλια Κορονοϊού. Ανακάλυψη Ύπαρξης Του Μηχανισμού ΑDE Στον COVID-19 Aπο Tο Πανεπιστήμιο Της Οσάκα…! (Video + Audio + Photos)

Αυτό θέτει υπο αμφισβήτηση πολλές υπάρχουσες ανακοινώσεις όπως η παρακάτω, που δεν λαμβάνει υπόψη το θέμα της ΑDE, που είναι κάτι νέο.

   ΕΡΩΤΗΜΑ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Κάποιοι φιλοι έθεσαν το ερώτημα “αν ένας εμβολιασμένος μπορεί να εμφανίσει το φαινόμενο παρουσίας εκείνων των αντισωμάτων που αυξάνουν τη μόλυνση απο Covid λόγω ADE”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πιστεύω πως η απάντηση είναι ευνόητη και προκύπτει απο τα συμπεράσματα της μελέτης. Εμπάσει περιπτώσει, απαντώ.

Με τη μόλυνση απο τον ιό ο φορέας αποκτά και τα “καλά” εξουδετερωτικά αντισώματα και τα “κακά” αντισώματα λόγω ADE που αυξάνουν την μόλυνση. Ο αριθμός των “κακών” μεγαλώνει όταν ο ασθενής χειροτερεύει.

Αν έχει ήδη τον ιό ενας εμβολιασμένος ή τον αποκτήσει με επαφή μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να εμφανίσει το ΑDE απο την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού λόγω του ιού. Πιο λιανά να το πώ δεν γίνεται.

Το θέμα είναι πως το ΑDΕ σαν μηχανισμός υπάρχει στον κορωναϊό ενώ αγνοείτο και ότι αυτό θέτει εκτός κυκλοφορίας εμβόλια της φάσης 3 που δεν τον έχουν λάβει υπόψη τους, όπως τα νέα με mRNA. Η παρουσία των “κακών” αντισωμάτων μπορεί να αποδειχθεί αιτία και παρενεργειών των σημερινών εμβολίων.

Αν υπήρχε κάτι “άλλο”, ο προϊστάμενος της μελέτης των 17 επιστημονικών ομάδων της Ιαπωνίας δεν θα έλεγε στην Ιαπωνική τηλεόραση πως ΝΕΑ εμβόλια πρέπει να σχεδιασθούν με τρόπο που να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα και να μειώνουν τα αντισώματα απο ΑDE, που αυξάνουν τη μόλυνση. Να το σβύσω αυτό αν ενοχλεί… για να πουλάει ο Μητσοτάκης εμβόλια.

VIDEO OΠOY O MONTANIE MΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ADE

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ FOCUS FM 27.5.2021

Παρουσίαση του ADE (ενίσχυση μόλυνσης απο επιπλέον αντισώματα ιών διαφορετικών απο τα εξουδετερωτικά, τα οποία επιπλέον παράγονται απο την εισοδο του κορώνα στο σώμα) και εξήγηση του γιατί χρειάζονται πλέον ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Τα δεδομένα με το ADE άλλαξαν μετά την δημοσίευση 17 παν/μιακών ομάδων της Ιαπωνίας στο περιοδικό CELL (accepted 21η Μαίου), που αναγνώρισαν την ύπαρξη και διαχρονική αύξηση της παρουσίας αυτών των αντισωμάτων σε βαρειά ασθενείς. Τα παρόντα εμβόλια δεν είναι κατασκευασμένα για να πολεμούν τα κακά αυτά αντισώματα, αφού οι εταιρείες δεν έβλεπαν μέχρι τώρα πως υπάρχουν. Αυτό αλλάζει και όλα είναι στον αέρα.

Το άρθρο μου και η συνέντευξη είναι Νίκη αυτών που τα ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ έλεγαν ψεκασμένους!!! Τώρα έχουν την απόδειξη όσοι μίλαγαν τόσο καιρό για ADE! Ποιός τους κρατάει… Open-mouthed smile Τώρα που υπάρχει η απόδειξη μίλησα και εγώ.

Η ανευθυνότητα των ειδικών της επιτροπής Τιραμόλα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι πάντα πίσω απο τα γεγονότα και τα κενά τους τα καλύπτουν με παραπληροφόρηση απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

Πηγή

Leave a Reply