[Απάτη Κορονοϊού / COVID-19 Hoax] Πολιτιστικό Μαρξιστικό Αστυνομικό Κράτος: Πρόστιμο Για “Άσκοπη Μετακίνηση” Σε Κοπέλα Που Έμεινε Άνεργη Και Άστεγη Λόγω Lockdown… Της Ανθελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη…! (Photos)

Μία κοπέλα έμεινε άνεργη και άστεγη εξαιτίας των lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. …

Λοιπόν η κοπέλα αναγκάστηκε να μείνει στα παγκάκια… κι έτσι αποφάσισε να πάει στην αδελφή της για να την φιλοξενήσει, όμως υπολόγισε χωρίς την αστυνομία, καθώς τη υπεβλήθη πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση».

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσιμπινουδάκη καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόστιμο 300 ευρώ γιατί πήγαινε στην αδελφή της να την φιλοξενήσει.

Η κοπέλα, εργαζόμενη στον τουρισμό, έμεινε άνεργη, όπως χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας, εξαιτίας των lockdown. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει και το σπίτι της, έπειτα από 16 χρόνια, από τον πτωχευτικό νόμο.

Όπως τονίζει η ίδια στην καταγγελία της ξεκίνησε από Αθήνα για Βόλο (όπου μένει η αδελφή της), γράφοντας σε ένα χαρτί πως μετακινείται για εντελώς προσωπικούς και επιβίωσης λόγους.

Όταν την σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια εξήγησε το τι συμβαίνει στον αστυνομικό, όμως αυτή της απάντησε λέγοντας της «καλή δύναμη» και της επέβαλε το πρόστιμο. Η ίδια τόνισε πως θα προσβάλει το πρόστιμο, με τον ίδιο να απαντάει πως «δεν θα καταφέρεις τίποτα».

Όπως αναφέρει η κοπέλα κινείται νομικά και θα προσπαθήσει να προσβάλει το πρόστιμο.

Δείτε το πρόστιμο που της επέβαλαν:

Leave a Reply