Απίστευτο: Ήρθαν Οι Ρουφιάνοι-Λάπτοπ…! (Video + Photo)

Κάμερα σε φορητό υπολογιστή, «βλέπει» μέσα από το πλαστικό…

Ένας άντρας από τον Καναδά, έκανε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη ενώ χάζευε στον υπολογιστή του. Πρόσεξε ότι η κάμερα του λαπτόπ του μπορεί να «βλέπει» μέσα από το πλαστικό.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο άντρας παίρνει στα χέρια του ένα τηλεκοντρόλ και το στρέφει προς την κάμερα του φορητού υπολογιστή.

Σαν να έχει ακτίνες Χ: Η κάμερα του OnePlus 8 Pro βλέπει μέσα από ρούχα και πλαστικά!

Όμως, στην εικόνα που φαίνεται στην οθόνη του κομπιούτερ, διακρίνονται και τα εσωτερικά εξαρτήματα του τηλεχειριστηρίου, λες και το πλαστικό του κάλυμμα γίνεται ξαφνικά διάφανο για την κάμερα του λαπτόπ.

«Όταν ρύθμιζα την αναγνώριση προσώπου στον φορητό υπολογιστή μου, πρόσεξα ότι μπορούσα να δω μέσα από τον σκελετό των γυαλιών μου… Μετά απ’ αυτό, έψαξα στο σπίτι για οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσα να δω από μέσα και πρόσεξα ότι το σκούρο πλαστικό στο τηλεκοντρόλ έμοιαζε διαφανές», σχολίασε ο άντρας που ανέβασε το βίντεο.

«Τέλεια, οπότε η μονωτική ταινία στην κάμερα του υπολογιστή δεν πρόκειται να με προστατεύσει από την κυβέρνηση ή όποιον άλλον με κατασκοπεύει», έγραψε με χιούμορ κάποιος από τους χρήστες που είδαν το παράξενο βίντεο, γι’ αυτήν την αλλόκοτη ιδιότητα της κάμερας να μπορεί να «τρυπάει» το πλαστικό.

Πηγή

Leave a Reply