[Απάτη Κορονοϊού / COVID-19 Hoax] Χαλκιδική – Συκιά: Πολιτιστική Μαρξιστική Αστυνομοκρατία Και Βία – Επεισόδια Και Τραυματισμοί Πολιτών Σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Εναντίον Της Μάσκας, Του Κλεισίματος Των Εκκλησιών Και Των Εμβολίων Κορονοϊού…! (Videos + Photo)

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία της Συκιάς, καθώς πολίτες συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας, το κλείσμιμο των εκκλησιών και τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό στην πλατεία που έγραφαν: «Αφήστε να γίνουν νεκροψίες, γιατί δεν ακούτε πλέον τον Π.Ο.Υ.;», «Γιατί κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά και συναγωγές;».

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες επιχείρησαν βιαίως να διαλύσουν την συγκέντρωση με αποτέλεσμα να προκάλεσαν σοβαρές εντάσεις και τραυματισμό πολιτών… με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες να αντιδράσουν και να προκαλέσουν ζημιές σε συμβατικά αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Η ένταση συνεχίστηκε και στους δρόμους της Συκιάς, ενώ έφθασαν και αστυνομικές δυνάμεις από τον Πολύγυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, έγιναν δύο συλλήψεις ατόμων και την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

Comments are closed.