Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αθηναίων: Μουσουλμάνοι Αφγανοί Εισβολείς Λαθροέποικοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ Για Τον Εαυτόν Τους… Πράγματα Που Στερούνται Οι Αυτόχθονες Έλληνες…! (Video + Photo)

Γράφει ο Β. Κ. Μ.

Απαιτούν οι αλλοδαποί εισβολείς με το θράσος που τους δίνει το φυλοκτονικό πολιτιστικό μαρξιστικό παρλιαμενταρικό κατοχικό καθεστώς και οι ισχυροποιητικοί μηχανισμοί του… ο ΟΗΕ και η υπό αυτόν ΑΝΤΙ-Ευρωπαϊκή Ένωσις μέ τα επίπλαστα “ανθρωπίνα δικαιώματα”…, τα οποία είναι το νομοθετικό και ενοχοποιητικό όπλο της βαθμιαίας φυσικής εξοντώσεως των Ευρωπαίων. Αύτά τα … “δικαιώματα” που ισχύουν μόνον δια τους αφροασιάτες ισλαμοεποικιστές και όχι δια εμάς τους Έλληνες. Η επιβολή των, παραβιάζει κατάφορα τα δικά μας κληρονομικά – από τους προγόνους μας – Εθνικά Δικαιώματα, τα οποία έχουν θεμελιωθεί με ποταμούς αίματος, θυσιών και φόρων. Μεταξύ των δύο υπάρχει μια εναντιότητα / αντινομία, δηλαδή, είναι αδύνατον να ισχύουν και τα δύο συγχρόνως. Δυστυχώς, αυτά τα θεμελιώδη και αναφαίρετα δικαιώματα παραμένουν άφατα από τους εκπροσώπους του Παρασιτικού Συστήματος ακόμη κσι τους πανεπιστημιακούς.

Λέει ο μουσουλμάνος εισβολέας, να βάλουμε τον εαυτόν μας στην θέσιν του εάν είμαστε στο Αφγανιστάν. Εκεί, θα μας υποδέχονταν με μαχαίρια, χατζάρες και όπλα και όχι με δωρεάν ξενοδοχεία, γεύματα και επιδόματα.

Leave a Reply