Λέσβος: Με Την Ανοχή Της Πολιτιστικής Μαρξιστικής Ανθελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, Στην Μόρια Κατασκευάστηκε Αυθαίρετο Τζαμί Για Τους Αλλοδαπούς Μουσουλμάνους Εισβολείς Λαθροέποικους…! (Photos)

Η ιδιοκτήτρια του τεως ελαιώνα κα Κομνηνάκη, πήγε να δει το κτήμα της, με συνοδεία των τοπικών αρχών και έντρομη διαπίστωσε, ότι το αυθαίρετο που παράνομα έφτιαχναν οι έποικοι, εδώ και τρεις μήνες αποπερατώθηκε και είναι ένα τζαμί…!!!

Τι κι αν πήγε στην Πολεοδομία, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στον Δήμο….

Οι Έλληνες παρακολουθούν με τεράστια θλίψη τον εποικισμό (και εξισλαμισμό) της πατρίδας, με ακάλεστους μουσουλμάνους, ενώ το ανθελληνικό κράτος βάζει πλάτη (πολιτιστικός μαρξισμός) στους εισβολείς.

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Κομνηνάκη δήλωσε:

«Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου, (συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας). Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά. Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρυσα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί!!! Οι έχοντες σχέση με την περιοχη δεν γνώριζαν; Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει; Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα; Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά; Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους. Θέλω όμως για να είμαι δίκαιη να επισημάνω το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας».

Ταυτόχρονα, στα κατά τόπους ληξοαρχία, καταγράφουν τις γεννησεις των λαθραίων για να τους δώσουν κάποτε πολιτικά δικαιώματα.

 Η εικόνα από το Ληξιαρχείο Χαλκίδας είναι αποκαλυπτική, για το τι συντελείται σε όλη την Ελλάδα, και θλιβερή ταυτόχρονα.

Στις γεννήσεις που σημειώθηκαν από 20 έως 27 Μαΐου, μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί από την Ελλάδα. Όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς μουσουλμάνους από άγνωστες χώρες, καθώς ουδείς γνωρίζει ουσιαστικά από πού πραγματικά προέρχονται.

Ίδια εικόνα και την εβδομάδα από 29 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου όπου όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς και όλοι οι θάνατοι (12) Έλληνες.

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα κάθε έτος. Εάν υπήρχαν συγκεντρωτικά στοιχεία αυτά θα ήταν καταθλιπτικά για τον ελληνικό πληθυσμό.
Το χρονικό αυτό διάστημα συντελείται και θα συντελείται και στην επόμενη δεκαετία τουλάχιστον, η μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού που έχει βιώσει η Ελλάδα από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1830 έως σήμερα.

Την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος δίνει άδεια σε αλλοδαπούς που έχουν χάσει το δικαίωμα ασύλου να αναχωρήσουν από την Λέσβο για την περίφημη «ενδοχώρα» προκειμένου να αναζητήσουν μόνοι τους τρόπους εξόδου από την Ελλάδα!

Αυτό έγινε πριν από δύο ημέρες, όταν αναχώρησαν 176 «ευάλωτοι αιτούντες», με το πλοίο της γραμμής και με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή

Leave a Reply