Άκρως Αθελληνική Και Αντίχριστη Ρητορική Μίσους Από Την Άθλια Πολιτιστική Μαρξίστρια Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, Σύμβουλο Στρατηγικής Και Επικοινωνίας Της ΝΔ: “Μισώ Τα Έθνη Και Τις Πατρίδες”, “Τη Σιχαίνομαι Αυτή Τη Χώρα… Θέλω Να Καταστραφούν Τα Πάντα”, “Μακάρι, Να Γκρεμιστούν Όλες Οι Εκκλησίες”…! (Photos)

Η αντίχριστη πολιτιστική μαρξίστρια Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας που κυβερνά την κατεχόμενη Ελλάδα. Επίσης, είναι φιλενάδα της Μαρέβας και αρθρογράφος στο νεοφιλελεύθερο πολιτιστικό μαρξιστικό μπλογκ Liberal.gr, ενώ πολλά από τα άρθρα της αναδημοσιεύονται στην Athens Voice.

Βλέποντας τις αναρτήσεις της Ευθυμιοπούλου – που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα – βρίσκει κανείς λίαν αντεθνική, μισελληνική και αντιχριστιανική ρητορική μίσους, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες”, αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και “να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας”, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες ως “άχρηστο λαό”.

Leave a Reply