Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, Η Στοά Και Η Συναγωγή Των Αθηνών, Δεν Τιμούν Τα 200 Χρόνια Της Επανάστασης Του 1821, Αλλά Τα 190 Χρόνια Από Την Δολοφονία Του Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια…! (Photo)

Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, η Στοά και η Συναγωγή των Αθηνών, η Κοντή Κατερίνα, η Μαρκησία ντε Πομπαντούρ, οι Σόρος. οι Μπίλντερμπεργκ, οι εκλεκτοί του Ρότσιλντ και Σια, δεν τιμούν το 2021 τα 200 χρόνια της επανάστασης, αλλά τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Εθνάρχη!

Για αυτό, επιβάλλεται, να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή πρόταση διάλυσης της Επιτροπής «Ελλαδα2021» της Jeanne ντε Πομπαντούρ και να καταλογιστούν οι μέχρι τώρα δαπάνες στην ίδια, στους 31 της Επιτροπής, στο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, στον Πάκυ και σε κάθε συναρμόδιο και συνυπεύθυνο.

Ο ψευτοεπιστήμονας Αριστείδης Χατζής, του οποίου τις απόψεις προβάλει η «Ελλαδα 2021», είναι «παπαγάλος» και αναπαράγει την προπαγάνδα των πρακτόρων της Αγγλίας του 1831 για να δικαιώσει τους δολοφόνους 190 χρόνια μετά.

Η εφημερίδα της συμμορίας των «Συνταγματικών» πρακτόρων, που χρηματοδοτούσε το Λονδίνο και υποστήριζε το πραξικόπημα των ανθρώπων της Αγγλίας κατά του Καποδίστρια, ο «Απόλλων», την επομένη της δολοφονίας του Εθνάρχη έγραφε : « Έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος. Έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων».

Ο «Απόλλων», τυπώνονταν στο άντρο των «συνταγματικών» και των « αριστοκρατών» της τουρκοκρατίας την Ύδρα, και αρχισυντάκτης ήταν ο πράκτωρ Τάσσος Πολυζωίδης.

Το κείμενο του Παπαγάλου Αριστείδη Χατζή, για τον Καποδίστρια λέει: «Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τα πρώτα δημοκρατικά και φιλελεύθερα συντάγματα αποτελούν “ξυράφι στα χέρια μικρού παιδιού”. Ο Καποδίστριας, φτάνει τον Ιανουάριο του 1828 στην Αίγινα, ενώ έχει αποδεχτεί ήδη από τον Αύγουστο του 1827 τη θέση του Κυβερνήτη. Καθώς λοιπόν θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο ξυράφι το Σύνταγμα της Τροιζήνας, το αναστέλλει και κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία. Αυτό είναι το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Όμως οι δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω.Συνέχισαν να αγωνίζονται για δημοκρατία και δικαιώματα».

Αν βάλλεται δίπλα δίπλα, το δυο κείμενα, ο Πολυζωίδης και ο δρ. Χατζής, είναι δίδυμοι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού.

Όπως έλεγε, «ο Βεβαίως- Βεβαίως» του Σακελλάριου: «Αι αντιλήψεις σας συμπίπτουν με τας αντιλήψεις τού κυρίου Παπασταύρου. Αι αντιλήψεις, τού κυρίου Παπασταύρου, συμπίπτουν με τας αντιλήψεις τας ιδικάς μου. Εφ’ όσον, λοιπόν, δύο αντιλήψεις συμπίπτουν με τρίτην, υποχρεωτικώς συμπίπτουν και μεταξύ των». Πιο πέρα οι «αντιλήψεις», Πολυζωίδη-Χατζή-Κοραή-Γιάννας, συμφωνούν με τα αντιλήψεις της Στοάς του Λονδίνου και των Ρόστιλντ που διέταξαν τη δολοφονία.

Ο Κοραής που τον δοξάζει η μανδάμ Πομπαδουρ, ήταν μασόνος και διέδιδε τις «αρχές» της Στοάς του Λονδίνου. Ο «σοφός Κοραής» στο Παρίσι, παρά τα γεράματα, «χοροπήδαγε» από τη χαρά του, για τη δολοφονία του Καποδίστρια. Για τον Καποδίστρια πίστευε ότι ήθελε, «να φθείρη τα ήθη του έθνους και να το καταστήσει αληθώς άξιον δουλείας σβένων εις τις ψυχές των πολιτών, τον έρωτα της ελευθερίας». Αυτά τον διέτασσε η Στοά να δηλώσει και αυτά έγραφε ως Παπαγάλος.

Οι Μαυρομιχαλαίοι στο Ναύπλιο, είχαν τον ρόλο του Όσβαλντ στο Ντάλλας. Τον Κυβερνήτη πυροβόλησε ο κουλός «σωματοφύλακας» που του είχε τοποθετήσει ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Αλμέϊντα, και τον οποίο μονόχειρα είχαν πληρώσει οι δανειολήπτες της Ύδρας. Ο Κυβερνήτης ,πυροβολήθηκε εξ επαφής και από πίσω και αυτό δείχνει τον μονόχειρα και μονόφθαλμο ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΖΩΝΗ που δεν ήταν «σωματοφύλακας του Καποδίστρια», αλλά τοποθετήθηκε στη φρουρά του από τον Αλμέιντα και τον Κακλαμάνο εκείνο το πρωί. Ο Αντόνιο Φιγκέιρα ντ’ Αλμέιντα, ήταν επιλοχίας του 8ου συντάγματος Ιππικού, στον Στρατό του Ουέλλιγκτον στον πόλεμο της Ιβηρικής, τον έστειλαν στην Ελλάδα οι δανειστές μαζί με τον Φαβιέρο για να βοηθήσει τους δανειολήπτες της ΥΔΡΑΣ. Στη δολοφονία του Εθνάρχη, συμμετείχε και ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόρισε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια. Οι Υδραίοι καραβοκύρηδες, πελάτες της Εταιρείας της Ανατολής και δανειολήπτες , Γεώργιος Κουντουριώτης, Ιωάννης Ορλάνδος, Δημήτριος Βούλγαρης, και Σταμάτης Μπουδούρης κατέβαλαν 3000 ισπανικά δίστηλα, (από τα δανεικά), στον Κακλαμάνο, ως αμοιβή για τη συμμετοχή του. Μετά την ανατροπή της κυβέρνησης του Αυγουστίνου Καποδίστρια, η Διοικητική Επιτροπή των «συνταγματικών» , ( Κωλέττης, Ζαΐμης, Γεώργιος Κουντουριώτης , Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος), προβίβασε τον επιλοχία Αλμέϊντα, στον βαθμό του στρατηγού, «για τις υπηρεσίες που (τους) προσέφερε στην Ελλάδα». Το 1839 ,ο πράκτωρ Αντόνιο Φιγκέιρα Αλμέϊντα, παντρεύτηκε την ανιψιά του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, Ζωή.

Οι Μανιάτες δεν σκότωσαν τον Καποδίστρια. Η εκτέλεση του Εθνάρχη αποφασίστηκε στο Λονδίνο και οργανώθηκε από τον Άγγλο Αρμοστή στην Κέρκυρα με τη βοήθεια της Στοάς της Ζακύνθου. Η δολοφονία του Καποδίστρια οργανώθηκε από από τον μασόνο, πράκτορα των Άγγλων, φρούραρχο του Ναυπλίου τον Αλμέιντα και τον Δάσκαλο της Στοάς της Ζακύνθου.

Η βαλίτσα του ψεύδους ταξιδεύει ήδη 189 χρόνια. Φτάνει πιά..

(Αναλυτικά στο βιβλίο μου, «η Επανάσταση των Φιλογένων»).

Σπύρος Χατζάρας

Πηγή

Leave a Reply