Αντίσταση Στην Αυθαιρεσία Και Την Αστυνομοκρατία Της Ανθελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη: Στείλτε Στο Αυτόφωρο Τους Αστυνομικούς, Αν Σας Κόψουν Κλήσεις Γιατί Δεν Φοράτε Μάσκα…! (PDF + Photo)

Οι επιτυχείς ακυρώσεις των κλήσεων για τις βεβαιώσεις κινήσεων με την διαδικασία των ενστάσεων, ανάγκασε τους πολιτικούς απατεώνες Χαρδαλιά, Τσιόδρα της ανθελληνικής κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκη να σταματήσουν την παράνομη επιβολή προστίμου (αρπαχτή) των 150 ευρώ με αυτές και τα SMS, αλλά τώρα θέλουν να αρπάξουν νέα 150αρια με την φαιδρή δικαιολογία ότι αν δεν φοράμε μάσκα θα μεταδοθεί ο κορονοϊός…

Μας κοροϊδεύουν συστηματικά και απροκάλυπτα, διότι αν η μάσκα σταματούσε πραγματικά την μετάδοση του ιού, θα είχαν προχωρήσει εξαρχής στην επιβολή προστίμων σε όσους δεν φορούσαν μάσκες.

Τέλος πάντων, αν έρθουν αστυνομικοί και θέλουν να σας επιβάλουν πρόστιμο επειδή δεν θα φοράτε μάσκα, δώστε τους να διαβάσουν την δήλωση για τους λόγους για τους οποίους δεν φοράτε μάσκα και αν επιμείνουν, καλέστε το 100 να έρθει για να καταθέσετε μήνυση εναντίον τους και να πάτε αμέσως αυτόφωρο τον αστυνομικό ή οποιονδήποτε θέλει να εφαρμόσει την εντολή των απατεώνων.

Άμεσα τηλεφωνείστε στο Σωματείο στο τηλέφωνο 6930. 362.262 για να έρθει ο πρόεδρος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ως μάρτυρας να καταθέσει στο αυτόφωρο.
Εσείς θα πάτε τον αστυνομικό αυτόφωρο και όχι αυτός εσάς.

Η δήλωση, γιατί δεν φοράμε μάσκα: ΕΔΩ

Πηγή

Leave a Reply