Ο Εβραίος Ηλίας Μόσιαλος, Είναι Συνεργάτης Των Ellinika Hoaxes; – H Φωτογραφία Που Πυροδότησε Ερωτήματα Και Αντιδράσεις…! (Video + Photos)

Το ότι τα ellinika hoaxes έχουν αυτοδιοριστεί από μόνα τους, αλλά υπόπτως και από το Facebook ως οι «αυτοκρατορικοί λογοκριτές» του διαδικτύου και βγάζουν ως μη αληθείς αναρτήσεις, όπου πολλές φορές αναφέρονται σε ανύπαρκτη επιχειρηματολογία, ώστε να “κατεβάσουν” τις ειδήσεις που δεν τους αρέσουν, είναι πασίγνωστο…. Όμως τώρα, προκύπτουν κι άλλα σοβαρά θέματα.

Ο Εβραίος Ηλίας Μόσιαλος, που επέλεξε η κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη για να κάνει τον σύμβουλο της σχετικά με τον κορονοϊό, είναι και συνεργάτης των ellinika hoaxes…!

Υπενθυμίζουμε, ότι πρόκειται για την σελίδα που βγάζει “ψεύτικα” διάφορα άρθρα που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, είτε είναι όντως ψεύτικα είτε όχι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, στην επίσημη σελίδα των ellinika hoaxes – O Hλίας Μόσιαλος αναφέρεται ως συνεργάτης τους!

Δείτε τώρα την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Δεν ξέρουμε αν είναι γνήσια η όχι στην τελική ας απαντήσουν, αλλά αν ισχύει τι λέτε κ. Μόσιαλε με τον αρχισυντάκτη των ellinika hoaxes;

Πάμε τώρα στο ποιος είναι ο Δημήτρης Αλικάκος…

Ο Δημήτρης Αλικάκος στο βιβλίο,Λύτρωση-Περί του Αγίου Φωτός”, ισχυρίζεται με απίστευτο θράσος ότι είναι ψέμα το “θαύμα περί Αγίου Φωτός”…!

Απέναντί μας είναι το ψέμα που ακούει στο όνομα «θαύμα του Αγίου Φωτός», έλεγε όταν συνάντησε τις πρώτες αντιδράσεις…

Leave a Reply