Δεν Τολμώ Να Φανταστώ Τι Θα Συνέβαινε Αν Εν Μέσω Πανδημίας Είχαν Πραγματοποιήσει Συγκέντρωση Οι Χριστιανικές Οργανώσεις Υπέρ Του Αγέννητου Παιδιού…! (Photo)

Σημειώνεται ότι το ΚΚΕ σε επίδειξη δύναμης με τη συγκέντρωση του στο Σύνταγμα την Πρωτομαγιά έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων του τους νόμους της πολιτείας και την υγεία του ελληνικού λαού και κατέδειξε ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου. «Μέχρι τη Δευτέρα απαιτείται έντυπο και SMS για τις μετακινήσεις» είχε τονίσει ο κ. Χαρδαλιάς, και υπενθύμισε με φόντο την Πρωτομαγιά πως «συγκεντρώσεις ανθρώπων μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο» τη δημόσια υγεία, καλώντας τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν τον «αγώνα γιατρών και νοσηλευτών».

Αν την παραπάνω συγκέντρωση, εν μέσω της Πανδημίας την είχαν κάνει οι υπερασπιστές της ζωής του αγέννητου παιδιού, οι χριστιανικές οργανώσεις, που  πριν μερικούς μήνες ψοφοδεής υπουργός κατέβασε παράνομα τις αφίσες τους από το μετρό, σίγουρα θα είχαμε επεμβάσεις από τα ΜΑΤ με δακρυγόνα και συλλήψεις.

Με κακομοίρηδες, ψοφοδεείς, υποκριτές υπουργούς και πολιτικούς, άνδρες που “διυλίζουν τον κώνωπα την δε κάμηλον καταπίνουν” (Ματθ. 23:24), δεν πρόκειται να πάει μπροστά ο τόπος.

Πηγή

Leave a Reply