Επαίσχυντη Κατάχρηση Εξουσίας: Άγριος Ξυλοδαρμός Πολίτη Που Κινδύνευσε Από Τροχαία Παράβαση Άθλιου Κυβερνητικού Στελέχους Της Κατοχικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη…! (Video + Photos)


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση, ότι προχθές, Τρίτη 28 Απριλίου, πολίτης που διαμαρτυρήθηκε 
όταν κινδύνευσε από κυβερνητικό αυτοκίνητο, ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, με το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, [η οικογενειοκρατία, καλά κρατεί…] να παραβιάζει το κόκκινο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενου δικυκλιστή.

Όταν ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε και ενώ το πολυτελές αυτοκίνητο έφυγε με ταχύτητα απαράδεκτη για τους δρόμους της πόλης, αστυνομικός, που συνόδευε με μηχανή τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια.
Το γεγονός έχει πάρει διαστάσεις, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδει ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να καλύψει την παρανομία τόσο του κυβερνητικού στελέχους όσο και του αστυνομικού συνοδού του.

[Πηγή]

Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ 
ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

Γρηγόρης Δημητριάδης, Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνέταιρος του εγκληματία Αριστείδη Φλώρου

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, είναι δικηγόρος και ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυβέρνηση που προέκυψε μετά από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου του 2019. 
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης τυγχάνει ανιψιός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήτανε συνέταιρος με τον εθνικό ληστή, απατεώνα Αριστείδη Φλώρο που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ENERGA σε βάρος του Δημοσίου και σωρεία άλλων κακουργημάτων μεταξύ αυτών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.


Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και συνέταιρος του εθνικού ληστή και απατεώνα Αριστείδη Φλώρου με την ανάληψη των καθηκόντων του ως ο κλειδοκράτορας του Πρωθυπουργικού Γραφείου και Θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να ελευθερώσει τον φυλακισμένο συνέταιρο του κύριο Αριστείδη Φλώρο καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την σχετική εμπλοκή παραδικαστικών για τα σχετικά, αναγνώρισε χαρίσματα και ελαφρυντικά στον εθνικό απατεώνα και ληστή και του μείωσε την πρωτόδικη ποινή των 21 ετών κάθειρξη σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και έτσι ο συνέταιρος τους ελευθερώθηκε
[Πηγή]

ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ.

Πηγή

Leave a Reply