ΑΞΙΟΣ! Θεία Μετάληψη Από Την Πίσω Πόρτα… Από Ελληνορθόδοξο Ιερέα Στο Κουκάκι – Διεξάγει Έρευνα Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών…! (Video + Photos)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην οποία γνωστοποίησε, ότι διεξάγει έρευνα για ιερέα που φέρεται να κοινώνησε πιστούς σε εκκλησία στο Κουκάκι…

Το εν λόγω, περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου, και, μάλιστα, σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ιερέας της εκκλησίας εμφανίζεται να προσφέρει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς από την πίσω πόρτα του ναού.

Ο ιερέας έγινε αντιληπτός από κάποιους χρήσιμους ηλήθιους άθεους ρουφιάνους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αφού απέτυχαν να τον σταματήσουν τον κατέδωσαν σε αστυνομία και αρχιεπισκοπή…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».

Πηγή

Leave a Reply