ΕΥΓΕ! Παπήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης: “Η Καμπάνα Του Αι Γιώργη Στα Ανώγεια Δεν Θα Πάψει Να Χτυπάει, Όσο Ζω Εγώ Και Οι Ανωγειανοί…, Πάνω Στην Καμπάνα Κάθε Χτύπημά Της, Είναι Και Χτύπος Της Καρδιάς Μας”…! (Videos + Photo)

Η λίαν συγκινητική Ελληνορθόδοξη στάση και παρρησία του παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη για τις δύσκολες μέρες που ζούμε…

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει όλος ο κόσμος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού….

Με πρόσχημα τον κίνδυνο μετάδοσης κορονοϊού, η ανθελληνική κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε αντίχριστη αστυνομοκρατία και απαγόρευσε στους ελληνορθόδοξους να συμμετέχουν της Θείας λειτουργίας και της Θείας Μετάληψης – και δυστυχώς, τούτο συνέβη με την σύμφωνη γνώμη της ιεραρχίας της Εκκλησίας.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο, ότι η πόρτα της εκκλησίας θα μείνει κλειστή για τους πιστούς και μάλιστα, τις αναστάσιμες ημέρες του Πάσχα. 

Έτσι λοιπόν, αναφέρει ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης στην συγκινητική ανάρτησή του: «Η καμπάνα του Άι-Γιώργη στα Ανώγεια δε θα πάψει να χτυπάει όσο ζω εγώ και οι Ανωγειανοί», λέει και χτυπά την καμπάνα ξανά και ξανά και τα λόγια του αυτά ξεφεύγουν από τα όρια των Ανωγείων και αγκαλιάζουν όλους μας, που ακούμε τον ήχο της καμπάνας που χτυπά ο παπα-Ανδρέας και από τα σπίτια μας και μας υπενθυμίζει, ότι ο Θεός είναι πανταχού παρών…, όπως επίσης, θα υπάρχουν πάντα ιερείς που θα κάνουν υπακοή στον Ιησού Χριστό και όχι στις αντίχριστες αποφάσεις ανθρώπων….

Leave a Reply