Κλειδί Σερρών: Πολιτιστικός Μαρξισμός – Τελικά, Η Εθνοπροδοτική Και Ανθελληνική Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη Αποφάσισε…, Ανοικτή Η Δομή Φιλοξενίας Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών Εισβολέων Λαθροεποίκων…! (Video + Photo)

Ντροπή σας κ. Πρωθυπουργέ, ντροπή σας κ. Μηταράκη, ντροπή στην Νέα Δημοκρατία, ντροπή σας κ. Δήμαρχε, ντροπή σε όλους τους τοπικούς παράγοντες και φορείς….

Ντροπή σε όλους σας, γιατί σε μια περίοδο υποτιθέμενης “υγειονομικής κρίσης”, έχετε δέσει χειροπόδαρα τους Έλληνες πολίτες…, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιδράσουν και εσείς αφήνετε πλέον ελεύθερους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς λαθροέποικους, να αλωνίζουν ανοίγοντας μια δομή για την οποία σκίζατε τα ιμάτια σας ότι θα είναι κλειστή σαν φρούριο, ενώ τους παραχωρήσατε και δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις ασύλου…!

Κατά πάσα πθανότητα…, έτσι θα ανοίξουν εν μια νυκτί και οι υπόλοιπες κλειστές δομές, όπως έγινε με τη δομή λαθρομεταναστών στο Κλειδί…

Σε ανοιχτή δομή μετατράπηκε πλέον η δομή στο Κλειδί Σερρών, όπως δηλώνει στο δίκτυο Σερρών «Επιλογές» ο πρόεδρος του Προμαχώνα κος Σπύρος Λεωνίδας
Μάλιστα τα κλειδιά έχουν παραδοθεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) , ήδη έχει υπογραφεί η παράδοση από την αστυνομία στον ΔΟΜ, ενώ ισχύει και για τους μετανάστες η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, η οποία όμως από τη στιγμή που η αστυνομία δεν θα ελέγχει τον καταυλισμό δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσον μπορεί να επιβληθεί.

Σύμφωνα με τον κο Λεωνίδα, ο ΔΟΜ θεωρεί ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για δομή και θα γίνουν έρευνες να βρεθεί άλλος.

Δείτε τι δήλωσε στο “Επιλογές”, ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών:

 

Leave a Reply