Αποκάλυψη-Σοκ: Κύπριος Ασθενής Κορωνοϊού Σε Καραντίνα, Εντοπίστηκε Με Εμφύτευμα Μικροτσίπ…, Όπου Η Επέμβαση Έγινε Εν Αγνοία Του Φορέα Του Εμφυτεύματος…! (Photo)

Πρόσφατη εργαστηριακή ανάλυση που πραγματοποιήθηκε σε κύπριο ασθενή από τον ιό του κορωνοϊου, απέδειξε ότι έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσίπ RFID, δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας…

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην του φορέα του εμφυτεύματος.

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Γενετικης Τεχνολογίας, αποκάλυψαν ότι ο ασθενης στο φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα με την υπογραφή του διάσημου φυσικοπαθητικού Harry Violinist Ph.D, γνωστοποιούν, ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε ολο τον κοσμο σε 30000 κρούσματα κορωνοϊου ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας.

Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών προβλέψεων που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσίπ ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας, να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία. Ο Salt An Vin Egar, Ph.D., που ήταν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Lays California, δηλώνει: “Κινητοποιηθήκαμε για να επιτελέσουμε αυτήν την μελέτη για λόγους δημοσίου συμφέροντος που πηγάζουν από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αυτό το θέμα, αλλά και για τους ενδεχόμενους φόβους που σχετίζονται με το εμφύτευμα τσιπ RFID και που αποτελούν κοινό τόπο.

Πιστοποιήσαμε, ότι ένας μεγάλος – σκανδαλώδης θα έλεγα – αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊου αγνοούσαν ότι είχαν δεχθεί εμφύτευμα RFID στο σώμα τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατόμων, υποβλήθηκε σε αυτήν την επέμβαση εν αγνοία της.”
“Ελπίζω ότι αυτή η μελέτη θα μας οδηγήσει να βάλουμε ένα φρένο σαν κοινωνία σε αυτό το θέμα και πραγματικά να αναλογιστούμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους εμφυτεύματα RFID στον άνθρωπο.

Πηγή

Comments are closed.