Σεπτέμβριος Του 2019: H “Προφητεία” Του Πολιτιστικού Μαρξιστή Σωτήρη Τσιόδρα Για Την Επερχόμενη Πανδημία…! (Video + Photo)

Ήταν μόλις Σεπτέμβριος του 2019, όταν ο πολιτιστικός μαρξιστής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας (ο οποίος είναι και οικουμενιστής ψάλτης…), μιλώντας στο CNN Greece, “προφήτευε” πανδημία. Για την ακρίβεια, είχε κάνει λόγο για αναμενόμενη πανδημία μέσα στον 21ο αιώνα με βάση τα μαθηματικά μοντέλα που ακολουθεί η επιστήμη.

«Περίπου κάθε 30 χρόνια έχουμε μια πανδημία γρίπης, φυσικά το μεσοδιάστημα διαφέρει, άρα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μια πανδημία γρίπης μέσα στον 21ο αιώνα», έλεγε τότε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

«Συνήθως είναι ένα στέλεχος γρίπης που μεταλλάσσεται, οπότε περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό. Συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη των πουλερικών, είτε μια γρίπη των χοίρων που μεταλλάσσεται και γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο», ανέφερε ο καθηγητής, επισημαίνοντας ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

«Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής σε περίπτωση πανδημίας και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγους μήνες μετά, θα αναλάμβανε να σώσει τους Έλληνες από την πανδημία που με βεβαιότητα είχε “προφητέψει”…

Leave a Reply