Αντιδρούν Οι Κάτοικοι Της Φούστανης – Αποκαλύπτουν Ότι Δεν Πέθανε Από Κορωνοιο Η 78χρονη, Αλλά Από Εγκεφαλικό…! (Photos)

Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Φούστανη μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 78χρονης, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δανης Τζαμτζης.

Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία με το aridaia365.gr, κάτοικος της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε άλλα προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο.

Δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια, έστω και για ένα λεπτό, όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.

Στο τοπικό μέσο αναφέρεται «εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την άποψή των κατοίκων και φυσικά να αναφέρουμε τι λένε οι αρμόδιες και επίσημες αρχές.

Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:

“ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ… Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα, είχε άνοια… Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο… Και ξαφνικά, πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής. Η γυναίκα 1ον δεν είναι κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ…”

Leave a Reply