Ο Καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, Είπε Αυτό Που Υποψιαζόμαστε Όλοι Και Δεν Μασάμε Το Κουτόχορτο Της Παραπληροφόρησης Από Τα ΜΜΕ…! (Photos)


«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

«Γροθιά» στο κατεστημένο των ΜΜΕ και της παγκόσμιας τάξης σε σχέση με τον κορωναϊό έριξε ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης. Με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε πτυχές της ιστορίας που δεν μας είπαν κυβέρνηση και επιστημονικοί αναλυτές, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε μέχρι και την διαγραφή της δημοσίευσης που έκανε από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης….

Είπε: ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροιδεύουν τον κόσμο. 

Τι εκανε η φασιστική “Δημοκρατία” τους; 

Φαιδων Βοβολης

Έγραψε ο ίδιος:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
Από το πρωί δέχομαι ‘συστάσεις ‘.
Ασφαλώς ενόχλησε το άρθρο.
Ο κος Χαρδαλιάς στις 6 είπε πως ‘κύκλοι-εγω δλδ-κάνουν μικροπολιτική για κάποια likes. Έτσι σκεφτεται ο κος Χαρδαλιάς…
Ως και η Ιατρική σχολή, εβγαλε ανακοίνωση.
Επίτηδες δεν διάβασα τα εκατοντάδες μνμ διαπληκτισμού μεσα στο ποστ.
Δεν ήθελα να απαντήσω.
Δεν ήθελα να διχάσω.
Θέλω ήρεμο τον κόσμο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ηταν συγκινητικότατη η προσέγγισή σας.
Μου τηλεφώνησαν από παντού.
Στα 2100 που έστειλε ο κόσμος το 95% ήταν θετικές προσεγγίσεις.
Αυτό ακριβώς τους ενόχλησε.
2000 κοινοποιήσεις σε 13 ώρες.
Να μην φοβάστε.
Ευχαριστώ πολύ!

Ποιος είναι ο Βόβολης Φαίδων, MD, FESC είναι επεμβατικός καρδιολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά, “Kifissia Heart Center”. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του καρδιολογικού Κέντρου Αθηνών με εξειδίκευση στις νεώτερες τεχνικές των υπερήχων (triplex) καρδιάς και stress echo από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία. Αποφοίτησε από το ιστορικό πανεπιστήμιο “Federico II” της Νάπολης στην Ιταλία. Με ερευνητική ομάδα και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, έχει αναρτήσει πολλές δημοσιεύσεις. Ακόμη, ο γιατρός έχει παρουσίες ως κεντρικός ομιλητής σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων. Αποτελεί ένας εκ των δυο εκπροσώπων της Ελλάδας στο World Heart Failure Association. Πρόκειται για ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καρδιολογίας, με συμμετοχή στις ομάδες Αρρυθμιολογίας (EHRA) και Υπερηχογραφίας (EACVI). Εκτός από τους υπερήχους, το test κοπώσεων, τα Holter ρυθμού και πιέσεως, στο ιατρείο του πραγματοποιούνται και οι πιο εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις, όπως το stress-echo και το TILT-TEST. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ώρο, είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, όπως ο γνωστός υπερηχογράφος Image Point της Hewlett Packard. Τέλος, στο ιατρείο καλύπτεται όλο το φάσμα παθήσεων του καρδιολογικού ασθενή, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και αληθινή φροντίδα του κάθε επισκέπτη. 

Leave a Reply