Άκρως Απαράδεκτη Απόφαση Της Ιεραρχίας Της Εκκλησίας Της Ελλάδος Για Υπακοή… Στην Αντίχριστη Εντολή Του Κατοχικού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Για Αναστολή Των Θείων Λειτουργιών Σε Όλους Τους Ιερούς Ναούς…! (Photo)

Άκρως Απαράδεκτη Απόφαση Της Ιεραρχίας Της Εκκλησίας Της Ελλάδος…

Καταρχήν και καταρχάς, έίμαστε οι πλέον αμαρτωλοί απάντων των Χριστιανών, αλλά στα θέματα πίστεως πορευόμαστε την αλάθανστη θεοφώτιστη οδό των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Οι θείες λειτουργίες ουδέποτε έπαυσαν στο παρελθόν έστω κι αν ελάμβαναν χώρα σε κατακόμβες, σε σπήλαια ή σε δάση… την περίοδο των διωγμών των Χριστιανών.

Δεν έπαυσαν οι θείες λειτουργίες στους Ελληνορθόδους ιερούς ναούς στη διάρκεια όλων των πολέμων, ακόμα και στις περιόδους ξένης κατοχής.

Δεν σταμάτησαν οι θείες λειτουργίες στους Ελληνορθόδους ιερούς ναούς για τους πιστούς, όταν ξέσπασε η πανούκλα, η χολέρα, η Ισπανική γρίππη, ο τύφος, η φυματίωση, η Αστιατική γρίππη, η γρίππη των χοίρων, η γρίππη των πτηνών…

Δεν σταμάτησαν οι θείες λειτουργίες στους Ελληνορθόδοξους ιερούς ναούς στην Ελλάδα στην επιδημία χολέρας που ξέσπασε στην Αθήνα και Κυκλάδες το 1855, όπου είχαμε πάνω από 20.000 θανάτους.

Δεν σταμάτησαν οι θείες λειτουργίες στους Ελληνορθόδοξους ιερούς ναούς στην Αφρική, όταν ξέσπασε η επιδημία του Έμπολα.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β’ – στα νοσηρά χνάρια του Παπισμού και του Προτεσταντισμού – δηλώνει υποταγή σε μία αντεθνική και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ απόφαση του νεοταξίτη κατοχικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου κατ’ουσίαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους Ελληνορθοδόξους να συμμετέχουν στις Θείες Λειτουργίες και ιδιαιτέρως στο μέγα ιερό μυστήριον της ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ…!!!

ΑΙΣΧΟΣ, Αποστάτες ιεράρχες και κληρικοί!

Ο Θεός ας μας Ελεήσει!

Der Kamerad


“Απορούμε πως η Ιερά Σύνοδος δεν κατανοεί, ότι η απαγόρευση της Θείας Λατρείας αποτελεί ενδιάμεσο σκοπό της αθέου και αντιθέου προπαγάνδας. Τελικός αντικειμενικός σκοπός είναι: η αποϊεροποίηση της ίδιας της Εκκλησίας στην συνείδηση της κοινωνίας, άπαξ δια παντός.

Δεν αγνοούμε ότι το Κράτος είναι διαχειριστής της εξουσίας και δύναται είτε να σέβεται είτε να διώκει την Εκκλησία. Επίσης, η Ιατρική επιστήμη δύναται είτε να στέκεται με σεβασμό απέναντι στο Μυστήριο, είτε να το κρίνει με το πνεύμα του ορθολογισμού. Είναι δικαίωμα του κάθε Μητσοτάκη να κλείνει τους ναούς σύμφωνα με τις εισηγήσεις των συμβούλων του, αλλά το να καταργεί η Εκκλησία από μόνη της την Λατρεία της, επικυρώνοντας τις κοσμικές αποφάσεις, είναι άνω ποταμών.

Από την άλλη, με αυτή την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, θίγονται τα βασικά δόγματα της Εκκλησίας, ήτοι της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού, της οντολογικής μεταβολής του άρτου και του οίνου σε πραγματικό σώμα και πραγματικό αίμα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, της δυνατότητας θεώσεως του ανθρώπου με την μετοχή του στις άκτιστες θείες ενέργειες, της θεραπευτικής ιδιότητας των Ιερών Μυστηρίων, εις ίασην ψυχής τε και σώματος, κοκ. ΕΛΕΟΣ!

Comments are closed.