Μήνυμα Πατρός Κλεομένη Μέσα Από Τη Φυλακή…! (Photo)

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας είχε καταδικάσει τον πατέρα Κλεομένη – βάσει του αντιρατσιστικού νόμου – σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για “δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους.”

Αιτία ήταν βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο ο πατήρ Κλεομένης πέταξε ένα αυγό στο Εβραϊκό μνημείο της Λάρισας (“ανεπανόρθωτη ζημία”!!!), ενώ ταυτόχρονα έβρισε τους Εβραίους Σιωνιστές.

Στο σπίτι του παππού του, στον Ταΰγετο, συνελήφθη τον Νοέμβριο καθώς παρέμενε άφαντος για 1,5 χρόνο, μετά την ερήμην καταδίκη του. Από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται έστειλε και το πρώτο του «μήνυμα»…

Μέσα στη φυλακή:

Φυλακή, ένας χώρος που έχει μαζευτεί όλη η σαβούρα. Η μεγαλύτερη σαβούρα είναι ΕΞΩ από αυτήν.

Δεκαπέντε ώρες κλειδωμένοι σε ένα κελί είκοσι τετραγωνικών μέτρων. Τέσσερις κρατούμενοι στην καλύτερη περίπτωση. Έξι ώρες στο προαύλιο, τρεις ώρες στο διάδρομο, ΔΕΝ έχεις δικαιώματα παρά μόνο αυτά που σου δίνουν οι κανόνες της φυλακής και οι συγκρατούμενοι. Αλλιώς τη λένε «σωφρονιστικό κατάστημα». Αλλά όσους ρώτησα μου είπαν ότι έχουν γίνει χειρότεροι. Οι περισσότεροι πνίγουν την οργή τους για να μην χαλάσουν την καλή διαγωγή που θα τους χρειαστεί στο Εφετείο. Συνεχιζόμενη βωμολοχία που οδηγεί σε εκτόνωση. Γυμναστική -βάρη, πρωινό, φρούτο, μεσημεριανό, βραδινό. Κάθε Σάββατο γλυκό για να σου θυμίσουν ότι πέρασε η βδομάδα.

Στη φυλακή βρέθηκαν πολλοί, ακόμη και ο Θεός Ιησούς Χριστός, οι Απόστολοι, εκατομμύρια Άγιοι. Έχω μια χαρά που βρίσκομαι εδώ και μια λύπη που δεν με έβαλαν στην πτέρυγα των βρωμομουσουλμάνων να τους βρίζω την πίστη τους και τον ψευδοπροφήτη τους. Προετοιμάζομαι για το επόμενο στάδιο μετά τη φυλακή. Όταν βγω θα φροντίσω να είμαι χειρότερος. Έχω χρόνο να θυμηθώ γεγονότα της ζωής μου που έχω ξεχάσει και να οργανώσω καλύτερα την Ομολογία Πίστεως ενάντια στην Νέα Εποχή του Αντίχριστου Θηρίου.

Φυλακισμένο το σώμα Ελεύθερη ψυχή. Άφησα πίσω μου τα πάντα. Είμαι «μέσα» στα σαράντα. Έβγαλα τον φόβο από την καρδιά. Προτιμώ τον θάνατο από την σκλαβιά. Εβραίοι Σιωνιστές την επόμενη φορά χύστε μου το αίμα να γίνει χώμα Ιερό!

Πάτερ Κλεομένης Κεφάλας

 

Comments are closed.