Το Σιωνιστικό Netflix, Προετοιμάζει Την Παγκόσμια Κοινή Γνώμη Για Τον Ερχομό Του Αντίχριστου Με Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά “Messiah” (Μεσσίας), Η Οποία Διαφημίζεται Μαζικά Παρά Τις Διαμαρτυρίες Των Χριστιανών…! (Video + Photos)

Σύντομα, θα προβληθεί η νέα δαπανηρή τηλεοπτική σειρά που προωθει για το 2020 το Σιωνιστικό Εβραϊκό Netflix, όπου δεν αφήνει και περιθώρια για λανθασμένες σκέψεις.  Ο λόγος για την σειρά «Messiah» (Μεσσίας) που ήδη έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό φανατισμένων υποστηρικτών αλλά και επικριτικών εχθρών…  Η νέα σειρά, τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2020.

Ούτε το trailer, αλλά ούτε και το ίδιο το σενάριο της πρώτης season δεν αφήνουν πολλά ερωτηματικά, με τον πρωταγωνιστή εν ονόματι Al Massih ad-Dajjal να παραδέχεται μέσα στη σειρά πως είναι “υιος του Θεού”…! Ο Αντίχριστος παρουσιάζεται ως δήθεν «επικίνδυνου» άνδρας για το κατεστημένο που “ποιεί σημεία” όπου κι αν εκείνος βρίσκεται.  Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο παραλληλισμός με τον Ιησού Χριστό δεν σταματά ούτε και σε λεπτομέρειες όπως είναι η ηλικία , το κοντό μούσι ή τα μακριά μαλλιά.  Κάτω από το trailer του Netflix αναγράφεται μάλιστα το «who do you think he is?» (ποιος νομίζεις ότι είναι?).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θρησκείες όπως η Εβραϊκή δεν δέχονται πως ο Μεσσίας έχει έρθει στη Γη και γι’αυτό το λόγο ενώ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από ποικίλες Χριστιανικές οργανώσεις, οι Εβραίοι υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά την νέα σειρά…

Το Ευαγγέλιο των Χριστιανών είναι απολύτως ξεκάθαρο όσον αφορά την τυχόν….”επιστροφή του Ιησού Χριστού”:

«Διότι θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται, και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς.» Ματθαίον [κδ΄] 24:24. Ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν.ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· Ματθαίον [κδ΄] 24:25&26. Επομένως από τη στιγμή που δεν πρόκειται για τον Ιησού Χριστού, αφού ο ίδιος μας προειδοποίησε για τους ψευδοπροφήτες και πως δεν πρόκειται να επιστρέψει πάνω στη Γη, ποιόν «θαυματοποιό» αναπαριστά η βλάσφημη σειρά; Ποιόν θα προσκυνάνε ως «μέγα ευεργέτη και ειρηνοποιό» του ανθρωπίνου γένους; Η απάντηση είναι προφανής.

Comments are closed.