Σουφλί: Πολυπολιτιστικός Εμπλουτισμός – Μουσουλμάνοι Λαθρομετανάστες Εισβολείς Λαθροέποικοι Έκαψαν Ποιμνιοστάσιο…! (Video + Photo)

Παρανάλωμα του πυρός έκαναν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς λαθροέποικοι ένα ποιμνιοστάσιο στον Έβρο.

Ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, ξεσπά ζητώντας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει κάποια κίνηση. Οι κάτοικοι του Έβρου είναι εξοργισμένοι. Όπως λένε «αν δεν γίνει κάτι, ο Έβρος έχει “τελειώσει”»….

Συγκλονίζει η μαρτυρία του δημάρχου, όπως αυτή δόθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Χαρακτηριστικά τονίζει πως «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη». «Κυκλοφορούν ελεύθερα, καίνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων, έχουν γίνει περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και μπαίνουν σε σπίτια όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και με κόσμο μέσα, που τρομοκρατείται και ζητάει προστασία». Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρη την δημοσίευση-ξέσπασμα του δημάρχου, με αφορμή φωτιά που έβαλαν «μετανάστες» σε δυο ποιμνιοστάσια. «Άλλη μια περιουσία ενός συνδημότη μας καταστρέφεται σήμερα από φωτιά που προκάλεσαν οι Λαθρομετανάστες . Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου. Οι ροές αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας έχουν λάβει τρομακτικές και μη διαχειρίσιμες διαστάσεις. Φθορές σε περιουσίες, διαμονή σε ακατοίκητα σπίτια, ανεξέλεγκτη κυκλοφορία ομάδων αλλοδαπών στο οδικό δίκτυο, ελεύθερη προσβασιμότητα αγοράς στα υπάρχοντα καταστήματα και μεγαλύτερος αριθμός αλλοδαπών που διακινείται εντός των οικισμών από τους μόνιμους κατοίκους. Τρομοκρατία για τους κατοίκους από τις συνεχείς επισκέψεις ανεπιθύμητων αλλοδαπών που ζητούν να εισέλθουν στα σπίτια τους για παροχή τροφίμων η παροχή προστασίας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Εντός ενός δεκαημέρου, ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά δυο ποιμνιοστασίων φτωχών συνδημοτών μας από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Τί άλλο περιμένουν οι αρμόδιοι; Αν αδυνατούν να μας το πουν, διαφορετικά ο Δήμος θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους….!”.

 

Leave a Reply