Βόρειος Ήπειρος: Νέα Ανθελληνική Πρόκληση – Οι Αλβανοί Έστειλαν Την Αστυνομία Τους Και Σταμάτησαν Εργασίες Ανέγερσης Εκκλησίας Στην Μνήμη Του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα…! (Photo)

Προκαλούν συνεχώς οι Αλβανοί σχεδόν ένα χρόνο μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις RENEA. Οι αρχές της Αλβανίας εμπόδισαν την ανέγερση μικρής εκκλησίας στη μνήμη του Έλληνα, προκαλώντας την ταλαιπωρημένη οικογένειά του.

Ένταση προκλήθηκε στο χωριό Βουλιαράτες μεταξύ της αλβανικής αστυνομίας και της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων του χωριού, η οικογένεια Κατσίφα αποφάσισε να χτίσει ένα εκκλησάκι στην μνήμη του Κωνσταντίνου.

Ενώ είχαν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής, εμφανίστηκαν στο χωριό αστυνομικές δυνάμεις ώστε να σταματήσoυν τις εργασίες κατασκευής με την πρόφαση πως η οικογένεια δεν είχε λάβει την σχετική άδεια από το δημαρχείο Δρόπολης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το himara.gr.

Οι Αλβανοί τρέμουν την εθνική οργή των Ελλήνων που καταπιέζονται στις μαρτυρικές περιοχές της Βορείου Ηπείρου, και με κάθε μέσω προσπαθούν να φιμώσουν τις ηχηρές φωνές του και τις ακόμα πιο ισχυρές πράξεις τους.

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα αποτελεί μια ξεκάθαρα ανθελληνική πράξη που δεν πρέπει να ξεχαστεί και είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να γίνει στήριγμα στην οικογένεια του εθνομάρτυρα.

Η οικογένεια Κατσίφα, θα επισκεφθεί το δημαρχείο προκειμένου να αιτηθεί την συγκεκριμένη άδεια

Leave a Reply