Πολιτιστικός Μαρξισμός Στην Πράξη: Κατάσταση Εκτός Ελέγχου…! (Photo)

Η άρνηση των κρατικών λειτουργών της Ελλάδας να προστατεύσουν τη χώρα και να ασκήσουν όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα και τους νόμους την εθνική μας κυριαρχία δεν είναι μια απλή υποψία αλλά βεβαιότητα – τουλάχιστον για όλους όσοι εμπράκτως την αμφισβητούν.

Από τη μια οι Ελληνες πολίτες θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα κάποιος έλεγχος στα σύνορα, ότι δεν είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση, δεν έχουν δοθεί τα κλειδιά της χώρας σε ξένους, στις ύποπτες ΜΚΟ, στους «αλληλέγγυους», στους επαγγελματίες του «ανθρωπισμού» και σε διάφορα εξτρεμιστικά στοιχεία. Όμως, αυτοί που θησαυρίζουν από τον εποικισμό της χώρας είναι πεπεισμένοι ότι κανείς δεν εμποδίζει την παράνομη είσοδο των αλλοδαπών και ουδείς θα τιμωρηθεί γι’ αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας και του λαού.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε η εφημερίδα μας για τους διακινητές λαθρομεταναστών, που βιντεοσκοπούν τα κατορθώματά τους και διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους με αναρτήσεις στο facebook, όπου λένε στους επίδοξους εποίκους: «Ετσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς. Θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο. Στην Ελλάδα δεν θα σας εμποδίσει κανείς». Αυτό το θράσος των διακινητών δεν είναι απότοκο αφέλειας, αλλά της πείρας που έχει αποκτηθεί από την άσκηση επιτυχούς και επικερδούς δουλεμπορίου επί σειράν ετών.

Όντως, η αρρώστια αυτή δεν είναι νέα ούτε πρωτόγνωρα τα συμπτώματά της. Δεν προέκυψε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η πληγή κακοφορμίζει εδώ και καιρό. Το ελληνικό κράτος στέλνει διαρκώς σήματα και μηνύματα σε εγκληματικά στοιχεία, όπως οι διακινητές μεταναστών που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και μέσω δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Αμυνας!

O ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του είπε ότι δεν του επιτρέπεται να επισκεφθεί στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν μετατραπεί σε χοτ σποτ, επειδή πλέον έχουν περάσει στην αρμοδιότητα των ΜΚΟ! Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: «Ετσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά έναν τρόπο που δεν είναι και απολύτως γνωστός. Ως υπουργός Εθνικής Αμυνας είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Αμυνας που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που εποπτεύει τις ΜΚΟ”. Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα».

Οι δουλέμποροι διαφημίζουν το ακαταδίωκτό τους στο facebook και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποκαλύπτει ότι στρατόπεδα που έχουν μετατραπεί σε χοτ σποτ πέρασαν στον έλεγχο των ΜΚΟ.

Μια εξοργιστική κατάσταση…

Πηγή

Leave a Reply