Βίντεο-Σοκ: Τρόμος Στην Ανάσταση Στη Γλυφάδα – Καθάρματα Της Αντίφα Και Άθλιοι Περιθωριακοί Έριξαν Βόμβες Μολότοφ – Από Θαύμα Δεν Κάηκαν Ζωντανοί Άνθρωποι…! (Video + Photo)

Ως συνήθως, η αστυνομία “έλαμψε” διά της απουσίας της…

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας, Τάσου Γκουριώτη: «Eίναι ντροπή και όνειδος για την πόλη αυτά που συνέβησαν. Η εγκληματικότητα έχει γίνει νόμος. Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

“Βροχή” εμπρηστικών βομβών και συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών κατεγράφησαν πριν και μετά την Ανάσταση στις ενορίες της Ανω Γλυφάδας και Τερψιθέας…!

Συμμορίες της αντίφα και περιθωριακών (στις οποίες υπήρχαν έλληνες αλλά και λαθρομετανάστες) με βόμβες μολότοφ στα χέρια, επιτέθηκαν κατά των απλών Χριστιανών πιστών και από καθαρή τύχη (Θεία Πρόνοια) δεν είχαμε θύματα από ολοκαύτωμα.

Ασφαλώς, ο Δήμος φέρει τεράστια ευθύνη γιατί δεν είχε προνοήσει να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τα σχέδια που κατέστρωναν όλη την εβδομάδα ακροαριστερές οργανώσεις της περιοχής, προκειμένου να προκαλέσουν αναταραχή, εκφοβισμό αλλά και να κάνουν ασκήσεις μαζικής ρίωης μολότοφ… στο κάποτε φιλήσυχο και ειδυλλιακό προάστιο. Ετσι, ενώ ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, γιόρταζε στην παραλία στον ιερό Ναό “Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης” το Χριστός Ανέστη, στην Ανω Γλυφάδα ορδές περιθωριακών αριστερών και λαθρομεταναστών μετέτρεπαν σε “Χαλέπι” τις ενορίες της περιοχής. 

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω απαράδεκτο γεγονός αποσιωπήθηκε από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Leave a Reply