Για “Μακεδονικό Λαό” Μιλά Η Ρηματική Διακοίνωση Των Σκοπίων – Ο Ανθέλληνας Κατοχικός Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Για Ακόμη Μια Φορά Είπε Ψέματα Στον Ελληνικό Λαό…! (Photos)

Το «έθαψε» ο Τσίπρας – δημιουργούνται τετελεσμένα…

Η κυβέρνηση των Σκοπίων σήμερα ενημέρωσε επίσημα, με ρηματική διακοίνωση, την Αθήνα για την τροποποίηση του Συντάγματος της όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πλέον, απομένει να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.

Την επίδοση την ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα διάβασε το κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης στο οποίο διευκρινίζεται ότι:

Ο όρος nationality αναφέρεται αποκλειστικά στην ιθαγένεια και δεν καθορίσει ούτε προδικάζει το ζήτημα της εθνότητας των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας.

Η επίσημη γλώσσα όπως αναφέρεται στην συμφωνία έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ και ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών.

«Τώρα τι έχετε να πείτε κ. Μητσοτάκη; Θα πρέπει άμεσα ή να ψάξετε άλλα επιχειρήματα για να διαφωνήσετε ή θα πρέπει να πείτε ότι προσχωρείτε στην άποψη του κ. Καμμένου ένα από τα δύο πρέπει να κάνετε», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Οπως προκύπτει από τα έγγραφα η γειτονική χώρα πάντως μιλά για «μακεδονικό λαό».

Μάλλον δεν κατάλαβε, ή έκανε πως δεν κατάλαβε τι διάβαζε ο Τσίπρας! Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στο στα σημεία που υπάρχει το πράσινο χρώμα στα έγγραφα, αναφέρεται αρκετές φορές η λέξη «Macedonian people».

Δείτε την ρηματική διακοίνωση

Leave a Reply