Μήνυση Κατά Της Ελλάδας Από Τον Δήμο Αδριανούπολης…! (Photo)

O δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση κατά της Ελλάδας.

O δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση κατά της Ελλάδας, ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής που χρησιμοποιούσε ο χειριστής Μουσά Αλερίκ, ο οποίος είχε συλληφθεί όταν από την μεριά του Παζάρκουλέ πέρασε στην πλευρά της Ελλάδας, ενώ αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση σε εφετείο της Ελλάδας ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής. Η εκδίκαση της υπόθεσης με την οποία ο δήμος Αδριανούπολης ζητά να του επιστραφεί ο φορτωτής που κατασχέθηκε, θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου.

¨Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής¨

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Σελτσούκ Τσακίρ, ανέφερε πως στο δημοτικό συμβούλιο που έκαναν τον Ιανουάριο ζήτησαν τον φορτωτή που δεν τους έχει δοθεί ακόμη από την Ελλάδα.

Ο Τσακίρ ανέφερε πως περιμένουν το αποτέλεσμα της δίκης που θα γίνει στην Ορεστιάδα και είπε: ¨Ξέρετε συνέβη το γνωστό περιστατικό. Με την δικαιολογία πως παραβίασε τα σύνορα, κρατήθηκαν ο χειριστής του μηχανήματος και ο φορτωτής. Ο εξ Αδριανουπόλεως δικηγόρος μας Χουσείν Σιραγκεζέν που γνωρίζει καλά ελληνικά, εκπροσώπησε τότε τον δήμο μας παντού και βοήθησε. Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής. Αυτή τη φορά θα πάει για να πάρει τον φορτωτή¨.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ως μάρτυρες στο δικαστήριο θα μετάσχουν ο Αιχάν Οζέρ-αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Υδάτων και Αποχέτευσης και ο τεχνικός οχημάτων Χασάν Σαχίν.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/edirne-belediyesi-yunanistana-dava-acti-580035.html

3/1/2018

Σχ: Λογικό ακούγεται να επιστραφεί στον δήμο Αδριανούπολης ο φορτωτής.

Απλά αναρωτιόμαστε, ο εξοπλισμός (και δεν μιλάμε για όπλα) που έφεραν οι Μητρετώδης και Κούκλατζης, επεστράφη ή…τούρκεψε ;  

Πηγή

Comments are closed.