Οργιάζει Η Τουρκική Προπαγάνδα Στην Θράκη: Με Αδιαφορία Της Ανθελληνικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Πλήρης Εκτουρκισμός – Σημαία Της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” Σε Εκδήλωση Με Μουσουλμάνους Μαθητές Στην Κομοτηνή…! (Video + Photo)

Μια εκδήλωση διαφορετική από την συνηθισμένη και γενικά παραδεκτά νόμιμη πραγματικότητα της Θράκης, έλαβε χώρα πρόσφατα στην Κομοτηνή, σε σχολείο όπου φοιτούν μειονοτικοί μαθητές.

Η εκδήλωση ξεκινά με τους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους να τραγουδούν όρθιοι τον Τουρκικό Εθνικό Ύμνο, και στη συνέχεια ακολουθούν ομιλίες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας, αναφέρει: «όταν λέμε ότι είμαστε Τούρκοι της Δυτικής Θράκης μας ρωτάνε ¨εσείς Έλληνες είστε, που μάθατε Τουρκικά;¨, πλέον έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε αλλά, για να προστατέψουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη μας πρέπει να αρχίσουμε να εμβολιάζουμε τους νέους μας με εμπιστοσύνη».

Όπως φαίνεται σε βίντεο από την εκδήλωση το οποίο μετέφρασε και ανέδειξε η ιστοσελίδα tourkikanea.grο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ προτρέπει Έλληνες μουσουλμάνους νέους να εγγράφονται σε γυμνάσια και λύκεια της Τουρκίας διότι όπως σημειώνει για τον σύλλογό του η τουρκική εθνική συνείδηση είναι σημαντική.

Ακολουθεί ομιλία Διευθυντή Κολεγίου από την Αδριανούπολη, ο οποίος κάνει λόγο για την μεγάλη σημασία της διαφύλαξης της Τουρκικής εθνικής συνείδησης και ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, ομιλίας άλλου ατόμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση διακρίνεται ξεκάθαρα η απεικόνιση της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» και της τουρκικής σημαίας στην επιφάνεια προβολής της αίθουσας όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Leave a Reply