Η ΟΛΜΕ Σε Αμόκ Δοσιλογισμού Και Εθνομηδενισμού…! (Photo)

Ιδιαίτερα την τελευταία δεκαπενταετία έχει γίνει αντιληπτή η εκτεταμένη ηθηκοπνευματική σήψη που επικρατεί στις τάξεις των δασκάλων και καθηγητών που διδάσκουν τα παιδιά μας.

Έτσι λοιπόν, πριν από δύο ημέρες η ΟΛΜΕ, εξέδωσε μία κατάπτυστη, προκλητικά χυδαία ανθελληνική ανακοίνωση κατά πλειοψηφία (προς τιμήντης η ΔΑΚΕ Καθηγητών δεν την υπερψήφισε, αλλά διαφοροποιήθηκε με δικό της κείμενο) σε βάρος όσων μαθητών είναι πατριώτες και αγωνίζονται εμπράκτως για την Μακεδονία εναντίον της εσχάτης προδοσίας στο Σκοπιανό.

Δυστυχώς, υπάρχουν καθηγητές, οι οποίοι στα πλαίσια της εκφυλιστικής προπαγάνδας του πολιτιστικού μαρξισμού αντι να μαθαίνουν τα παιδιά μας να αγαπούν, να υπερασπίζονται και να θυσιάζονται για την πατρίδα, τα αφελληνίζουν και τα μαθαίνουν να μισούν παράφορα κάθε προάσπιση ττης εθνικής ακεραιότητας και των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και συμφερόντων της Ελλάδος.

Ο δόλιος “εχθρός” είναι εντός των τειχών και δηλητηριάζει τις αγνές ψυχές και συνειδήσεις της ελληνικής νεολαίας μας – συνεπώς, είναι επιτακτικό χρέος των Ελλήνων γονέων να εμφυσήσουν στα παιδιά τους την αγάπη για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Ελευθρρία.

Leave a Reply