Τεράστια Κινητοποίηση Σε Όλη Την Ελλάδα Για Μαζική Προσέλευση Στην Κηδεία Του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα – Ήδη Ναυλώνονται Τα Πρώτα Λεωφορεία…! (Photos)

δ

Παρακαλούμε θερμά, όσοι επιθυμούν να έρθουν, να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

Τρέμουν στην Αλβανία εν όψει της τεράστιας κινητοποίησης που θα υπάρξει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες. Γι`αυτό περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα…, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες. Την ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου το χωριό της νότιας Αλβανίας αναμένεται να «βουλιάξει» από Ελληνες, οι οποίοι θα θελήσουν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία από την Αθήνα τα οποία θα μεταφέρουν στην Αλβανία Ελληνες πολίτες και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Βέβαια, η απαράδεκτη στάση των αλβανικών Αρχών εντείνει τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση της οικογένειας του Κωνσταντίνου, που δεν έχει καμία ενημέρωση εδώ και τέσσερις ολόκληρες ημέρες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση στο αίτημα να της επιστραφεί η σορός.

Ο πατέρας

Μάλιστα, οι Αρχές της Αλβανίας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να κάνουν… καψώνια στους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Χθες, οι εισαγγελικές Αρχές των Τιράνων φέρεται ότι κάλεσαν τον πατέρα του στα Τίρανα για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών και να υποβάλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα για την παράδοση της σορού του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου. «Θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τον νεκρό μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο καιρό, τόσες μέρες, είναι απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση, που μπορεί να είναι και εσκεμμένη. Αυτή η αναμονή μάς σκοτώνει. Οι γονείς θέλουν να κλάψουν το νεκρό παιδί τους. Πού είναι το παιδί;» ανέφερε χθες η αδελφή του Κωνσταντίνου Ερμιόνη. Την ίδια ώρα, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη η δικογραφία που σχηματίστηκε για τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς και περιλαμβάνει τις καταθέσεις των γονέων του, ενός αστυνομικού και τη φωτοτυπία της ταυτότητας από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητά του.

Λασπολογία

Τέλος, συνεχίζεται αμείωτα ο βρώμικος πέλεμος λάσπης από τα Αλβανικά ΜΜΕ εναντίον της μνήμης του δολοφονηθέντα Κατσίφα…

 

Leave a Reply