Βόρειος Ήπειρος: Αργυρόκαστρο – Νύκτα Οργής Στο Χωριό Βουλιαράτες, Όπου Η Αλβανική Αστυνομία Δολοφόνησε Εν Ψυχρώ Τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα – Οι Κάτοικοι Υβρίζουν, Γιουχάρουν Και Χειροκροτούν Ειρωνικά Τους Αστυνομικούς…! (Videos + Photos)

Κωνσταντίνος Κατσίφας – ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ενώ καθημερινά οι Αλβανικές αρχές αρπάζουν τις περιουσίες, βιαιοπραγούν και δολοφονούν τους Βορειοηπειρώτες, η πανάθλια ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υποκρίνεται… σαν να μην  συμβαίνει τίποτα στηνΒόρειο Ήπειρο, όπου οι Αλβανοί καταπατούν συστηματικά παράφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου!

Δύο φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα αλβανικά ΜΜΕ, δείχνουν δύο Αλβανούς αστυνομικούς να έχουν συλλάβει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και να τον επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο! Αυτό σημαίνει, ότι εκείνη την ώρα ήταν ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Δεδομένου, ότι αν ήταν τραυματισμένος από σφαίρα, τότε θα τον έπαιρνε ασθενοφόρο με φορείο… Τέλος, οι ανωτέρω φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, οι οποίοι αναφέρουν ότι όταν τον συνέλαβαν οι Αλβανικές αρχές ήταν απολύτως καλά!

Τις εορταστικές εκδηλώσεις χθες για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, επισκίασε το συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Βουλιαράτες, όταν στις 10.00 περίπου το πρωί ο λεβέντης 35χρονος Βορειοηπειρώτης πυροβόλησε στον αέρα, επειδή οι Αλβανοί αστυνομικοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει κάτοικοι…. Στη συνέχεια, διέφυγε, αλλά λίγο πριν τις 16.00, αφού συνελήφθη η ανθελληνική Αλβανική αστυνομία τον εκτέλεσε εν ψυχρω!

Leave a Reply