Αποκάλυψη-Βόμβα: Η Αμερική Εισπράτει Τον ΕΝΦΙΑ Των Ελλήνων – Η Γερμανία Είναι Απλώς Ένα Κατεχόμενο Προτεκτοράτο Προκάλυψης Της Αμερικής Για Τις ‘’Βρώμικες Δουλειές’’ – Όλες Οι Αποδείξεις! Επιπλέον, Οι ΗΠΑ Είναι Εταιρεία Που Ελέγχει Το Βατικανό…! (PDF + Photos)

Δείτε τώρα πως αποδεικνύεται παρακάτω, ότι η Αμερική είναι αυτή που εισπράττει τον ΕΝΦΙΑ των Ελλήνων μέσα από διάφορες υπεράκτιες εταιρίες…

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ! ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας….

Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία, ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.

Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.», έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware…!

Δείτε εδώ πως η εταιρεία «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED», έχει καταχωρηθεί στην ΣΚΩΤΙΑ.. και η χώρα προελεύσεώς της είναι Η ΑΓΓΛΙΑ…!

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε εδώ κι άλλο άρθρο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλες αποκαλύψεις για το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από… ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του… ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (City of London) που υπάγεται…. στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ κι ότι έχουν ιδρυθεί… ΟΧΙ στις ΗΠΑ, αλλά στο… Πουέρτο Ρίκο! Διαβάστε όλο το άρθρο αυτό για όλες τις αποδείξεις.

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρατική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…

 Η κατωτέρω ερευνητική εργασία τα αποδεικνύει όλα με στοιχεία. ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κυβερνητικό έγγραφο που καταδεικνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) των ΗΠΑ, υπάγεται εις το Υπουργείο Οικονομικών…!  Το παρακάτω απόσπασμα μας βοηθά να καταδείξουμε πως και τα δύο ψευτο-“υπουργεία” της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν… ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις ΗΠΑ… και αποτελεί ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…!

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ), όπου το IRS έχει καταγραφεί ως… ΕΤΑΙΡΕΙΑ! Για ΟΛΕΣ όμως τις αποδείξεις για αυτό, διαβάστε και το άρθρο με τίτλο:

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

Απολαύστε το! Με λίγα λόγια, αφού οι “φορολογικές αρχές” των ΗΠΑ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ είναι και ο ΕΝΦΙΑ… ΜΑΖΙ με τα υπόλοιπα ΧΑΡΑΤΣΙΑ και το ΣΥΝΟΛΟ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ…, εφόσον ΠΙΣΩ από αυτά είναι μία άλλη ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που λέγεται ΔΝΤ…, που ΔΕΝ είναι τίποτε άλλο από το ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ των ΗΠΑ που αποτελεί την ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ στην Ελλάδα…!

Στο άρθρο με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!», εξηγείται ότι στην πολιτεία Ντελαγουέρ, γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες… ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

Τέλος, στα κατωτέρω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) λέγει εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ό,τι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το IRS είναι κρατική. υπηρεσία των ΗΠΑ….!!!… 

 

 

Leave a Reply