Το Σύστημα Ενοχλείται Από Ελεύθερες Ελληνορθόδοξες Φωνές: Κόπηκε Ξαφνικά Η Τηλεοπτική Εκπομπή Του Δημήτρη Νατσιού…! (Photo)

Την προηγούμενη εβδομάδα κόπηκε ξαφνικά η πασίγνωστη και μοναδικά εύστομη τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού. Όλοι ξέρουμε το φίλτρο των βοθροκάναλων αλλά θεωρούσαμε το 4Ε έξω από την κατηγορία αυτή. Κι όμως, αποδείχθηκε ότι το μακρύ χέρι της εξουσίας (πολιτικής; εκκλησιαστικής;) φτάνει κι εκεί!

Καθώς δε ο αγαπητός Δημήτρης, που ποτέ δεν συμμορφωνόταν “με τας υποδείξεις”, τήρησε την έντιμη εθνική στάση στο Μακεδονικό, φαίνεται πως ξεχείλισε το καθεστωτικό ποτήρι. Μάλιστα σβήσανε και το αρχείο των εκπομπών του από τον ιστότοπο του καναλιού! Μόλις έστειλα στο κανάλι (info@tv4e.gr) τη γνώμη μου για την εξέλιξη αυτή και θα συνιστούσα να πράξετε αναλόγως:

Κύριοι,

Ο ξαφνικός και αδικαιολόγητος τερματισμός της θαυμάσιας εκπομπής του δασκάλου Δημήτρη Νατσιού είναι όχι μόνο ένα πραγματικό άγος για τον σταθμό σας αλλά και – κυρίως – πηγή μεγάλης απογοήτευσης για τους Έλληνες που σας πίστεψαν. Επισημαίνω την τεράστια ευθύνη σας έναντι αυτών των τελευταίων, καθώς διαψεύδετε τόσο οικτρά τις ελπίδες τους για ένα ψήγμα ελευθεροστομίας και παρηγορίας στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Κώστας Καραΐσκος, Κομοτηνή

[Να συμπληρώσουμε μόνο πως το παραπάνω υπογραμμισμενο κείμενο μπορείτε να το στείλετε και στο FACEBOOK του τηλεοπτικού σταθμού 4Ε. Εμείς πάντως, το στείλαμε. copy-paste και στείλτε το!]

Πηγή

Leave a Reply