Νέο Ανθελληνικό Κατόρθωμα Από Την Κατοχική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Πυρήνας Τζιχαντιστών Της ISIS Στην Μόρια Με Κατευθυνόμενα Δημοσιεύματα…, Πέτυχε Να Μεταφερθούν Τα Άκρως Εγκληματικά Μέλη Του Σε Διαμερίσματα Στην Ηπειρωτική Ελλάδα…! (Video + Photo)

Άλλο ένα κατόρθωμα επετεύχθη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς διαμέσου των “προσφυγικών” ροών που γέμισαν με αλλοδαπούς τη νήσο Λέσβο και προφανώς και άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, εγκαταστάθηκαν και συμμορίες του ISIS οι οποίες διεξάγουν εμπόριο ναρκωτικών και έχουν δημιουργήσει κυκλώματα πορνείας, όπως συμβαίνει στον καταυλισμό της Μόριας….

Χρησιμοποιούν μάλιστα προς την επίτευξη των σκοπών αυτών, απροκάλυπτα βία επικαλούμενοι την Σαρία.

Η ουσία είναι, ότι όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών με τα ρεπορτάζ για τις «ανυπόφορες συνθήκες ζωής στα Μόρια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μοχλοί πίεσης για να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα οι τρομοκρατικοί πυρήνες του ISIS και ήδη κάποιοι από αυτούς το έχουν καταφέρει!

Αυτό σημαίνει, ότι εμπειροπόλεμοι και αδίστακτοι ισλαμιστές βρίσκονται στην Ελλάδα, τους έχουν δοθεί δομές από το ίδιο το κράτος να οργανωθούν και αποτελούν μέγιστη απειλή για την Εθνική Ασφάλεια.

Έχουν δομές με τις οποίες νιώθουν και είναι ασφαλείς από κάθε έξωθεν κρατική επέμβαση. Θα πρέπει να τονίσουμε, πως στην μεταφορά τους από την Τουρκία έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες:

Η εξάρθρωση από την ΕΛΑΣ του μεγάλου δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από την ΜΚΟ ERCI στη Λέσβο, η οποία μετέφερε μέλη του ISIS ανεξέλεγκτα από το 2015, έμελλε να αποτελέσει την αρχή για ένα μεγάλο κύμα αποκαλύψεων.

Τα 30 και πλέον μέλη – εκ των οποίων 6 Έλληνες – της συγκεκριμένης ΜΚΟ έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων έναντι αδράς αμοιβής, με βάση το κατηγορητήριο πάντα.

Μάλιστα, μια εκ των συλληφθέντων εγκληματιών είναι και η «προσφυγοπούλα» Σάρα Μαρντίνι, η οποία είχε γίνει σύμβολο της προσφυγικής κρίσης από τα ΜΜΕ και το ίδιο ισχύει και για τον Πάνο Μωραΐτη που είχε στήσει όλη αυτή την δουλεμπορική οργάνωση.

Πρόκειται για την ΜΚΟ ERCI για την οποία το pronews.gr είχε ξεκινήσει τις αποκαλύψεις από το Νοέμβριο του 2016 και για αυτές τις αποκαλύψεις απειλήθηκε και διώχθηκε με όλα τα μέσα.
Η ERCI είχε δικτυωθεί σε όλη την Ελλάδα καθώς δούλευε, σύμφωνα με τα όσα έλεγε η ίδια για την περίφημη ενσωμάτωση των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία.

Από την επιχείρηση μετά την άφιξη των αλλοδαπών στη χώρα (πιο ακριβέστερα στη «χώρα») η ERCI αντλούσε ακόμη 5.000 ευρώ το χρόνο κατ΄άτομο από διάφορα προγράμματα (εκπαιδευτικά, διαμονής, διατροφής) κάτι που ανεβάζει τα έσοδα της εταιρείας στο μισό δισ.το χρόνο.

Αυτό, γιατί όπως διαπιστώθηκε, η ΜΚΟ έφερε παράνομα στην Ελλάδα πάνω από 70.000 αλλοδαπούς από το 2015 και μετά.

Ο “προσφυγικός” καταυλισμός στη Μόρια θεωρείται ο χειρότερος στην Ευρώπη. Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι ζουν εδώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη μόλις για 2.500.

«Το μόνο που δείχνει να λειτουργεί εκεί είναι η εγκληματικότητα», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η DW.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν έρθει στη Μόρια Σύροι πρόσφυγες από την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, ένα από τα τελευταία προπύργια τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Και από τότε διαπιστώνεται έξαρση της εγκληματικότητας στον καταυλισμό…

Τι συνέβη όμως στην πραγματικότητα; Η Ντέιρ Εζόρ τελούσε υπό έλεγχο, τουλάχιστον η μισή πόλη, από το Ισλαμικό Κράτος και όπως γίνεται κατανοητό οι «πρόσφυγες» που ήρθαν από εκεί είναι οι ισλαμιστές με τις οικογένειές τους μόλις ο συριακός Στρατός ανακατέλαβε την πόλη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια!

Κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών δρα, όπως όλα δείχνουν μια σπείρα Σύρων προσφύγων, η οποία ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Δεν διστάζει μάλιστα να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα βία, με λοστούς και μαχαίρια, επικαλούμενη το νόμο της Σαρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ δύο απεσταλμένων δημοσιογράφων της DW στη Λέσβο, της Μαριέλ Μίλερ και του Μπασίρ Αμρούν, το οποίο μεταδόθηκε από την τηλεόραση της DW δεν είναι γνωστό αν η εγκληματική ομάδα σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Ισλαμικό Κράτος.
Γεγονός πάντως είναι ότι στη Μόρια τα σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους είναι εμφανή σε πόρτες και τοίχους, όπως δείχνουν οι λήψεις με κρυφή κάμερα, αλλά και ότι κύκλοι γερμανικών αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους της DW ότι στη Μόρια ζουν σήμερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους!
Άγνωστο είναι ωστόσο πόσο καλά οργανωμένα είναι τα εν λόγω μέλη. Εκφράζονται επίσης φόβοι ότι ορισμένοι ισλαμιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει την Λέσβο και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν στη συνέχεια στην δυτική Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ της Deutsche Welle περιγράφει ένα κλίμα βίας και εγκληματικότητας, το οποίο οι ελληνικές αρχές είτε δεν γνωρίζουν, είτε αγνοούν. Όπως ισχυρίζονται οι δύο απεσταλμένοι της DW στη Μόρια παρά το αίτημά τους το ελληνικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έδωσε συνέντευξη επικαλούμενο φόρτο εργασίας των συνεργατών του, ενώ όμοια έπραξε και η αστυνομία

Πηγή

Leave a Reply