Τον ΕΝΦΙΑ Στην Ελλάδα Επέβαλε Μία Ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία Με Έδρα Το Πουέρτο Ρίκο…! (Video + Photos)


Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν μία ιδιωτική ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο Πουέρτο Ρίκο…

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια Βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία, ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.

Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware…!

Δείτε εδώ πως η εταιρεία «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED», έχει καταχωρηθεί στην ΣΚΩΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της είναι η Αγγλία…!

Πατήστε ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε εδώ άρθρο με επιπρόσθετες λεπτομέρειες.

Άλλες αποκαλύψεις για το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από ιδιωτικές Ανώνυμες Εταιρείες του Ναού Του Στέμματος Του Λονδίνου και του Βατικανού κι ότι έχουν ιδρυθεί όχι στις ΗΠΑ, αλλά στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα, την κατωτέρω εικόνα για του λόγου το αληθές, όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρατική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…

Η κατωτέρω ερευνητική εργασία τα αποδεικνύει όλα με στοίχεια. Δείτε το κατωτέω κυβερνητικό έγγραφο που καταδεικνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) υπάγεται εις το Υπουργείο Οικονομικών…, όπου και το Υπουργείο Οικονομικών είναι Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα το Πουέρτο Ρίκο! Πάντως, το κατωτέρω απόσπασμα μας βοηθά στο να καταδείξουμε πως αμφότερα τα συγκεκριμένα ψευδο-«υπουργεία» της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν ιδιωτικές ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

Στο κατωτέρω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις ΗΠΑ και αποτελεί ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία…!

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ), όπου το IRS έχει καταγραφεί ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ…! 

Στο άρθρο με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» σας εξηγείται στην πολιτεία Ντελαγουέρ γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

Τέλος, στα κατωτέρω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το Δικαστήριο (Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Των ΗΠΑ), λέγει ξεκάθαρα, ότι το IRS ΔΕΝ είναι κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ….!

Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα εδώ.

Leave a Reply