Ο Τσίπρας Υλοποιεί Το Σχέδιο Του Χίτλερ Που Ήθελε Διακαώς Τη Δημιουργία Κρατιδίου Στα Σκόπια…! (Photos)

Διαβάστε το εμπιστευτικό τηλεγράφημα του Χίτλερ, με το οποίο απαιτεί άμεση ανεξαρτητοποίηση της περιοχής που τότε ήταν Βουλγαρία, για να δημιουργήσει κράτος προτεκτοράτο!

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1944, ο Χίτλερ με εμπιστευτικό τηλεγράφημα, απευθύνεται στις δυνάμεις του Ράιχ, για να οριστεί ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση πολύ-εθνικού κράτους ανάμεσα στις κατεχόμενες Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία-Βουλγαρία! Τελικώς το όραμα του Χίτλερ, το εκανε πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από αφόρητες πιέσεις της Ανγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα, η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ιδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το ψευδοκράτος προτεκτοράτο. Μια ονομασία που είχε οραματιστεί και επιβάλλει ο Αδόλφος Χίτλερ, δηλαδή «Μακεδονία»!

Spiro Kitinchev Head of Independent State of Macedonia

Μάλιστα, όταν είχε προτείνει την ονομασία, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες. Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ,έβαλε μπροστά το σχέδιο και μάλιστα ονειρευόταν το μελλοντικό κρατίδιο να λειτουργεί ως «Ελβετία των Βαλκανίων».

Και όμως, μέχρι και σήμερα, η ονομασία «Ελβετία των Βαλκανίων» είναι συνωνυμο της τουριστικής πόλης Μπάνσκο που θα περιλαμβανόταν στο ανεξάρτητο προτεκτοράτο!

Και επειδή τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους, διαβαστε το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θανατό του, οπου σε μια απελπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο.

Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα (να εκτυπωθεί)

Τηλεγράφημα

5 Σεπτεμβρίου 1944

(Κ. Schreiber)

Με ειδικό τρένο, στις 5 Σεπτεμβρίου 1944 –ώρα 1: 07.

Έφτασε στις 5 Σεπτεμβρίου 1944- ώρα 1: 40.

Αρ. 1937 5.9.

Bram 940 / 44R

Γερμανικό Προξενείο Σόφια

Μυστικό σημείωμα αποκλειστικά για τη μυστική υπηρεσία του Ράιχ

Το μυστήριο της πιο επείγουσας νύχτας του Ράιχ.

Για διπλωμάτες

Σύνδεση στο Τηλεγράφημα της 09/01/1944 +)

Ο Φύρερ δήλωσε και πάλι ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Μακεδονίας πρέπει να συμβεί τώρα, χωρίς καθυστέρηση.

Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ απαίτησε, ανεξάρτητα από τις δικές σας σκέψεις, να υποδείξει με τηλεγράφημα και να ενημερωθεί την ίδια στιγμή,  και αμέσως να αναφέρετε ποιος από εσάς θα είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εν λόγω ενέργειας, και ότι αυτή η επιτροπή θα κηρύξει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας .

Reinebeck

Σημείωση: 1432 Να σταλεί στο προξενείο της Σόφια

09/05/44

Ο Χιτλερ θεωρουσε μείζονος σημασίας για την στρατηγική του, να δημιουργηθεί αυτό το κρατίδιο προτεκτοράτο, για να κρατήσει τις 3 χώρες υπό τον έλεγχό του.

Δεν πρόλαβε να το κανει πραγματικότητα, καθώς την επόμενη ημέρα 6 Σεπτεμβρίου 1944, η Ρωσία έφτασε στην Βουλγαρία, ενώ τις επόμενες ημέρες οι Έλληνες απελευθέρωσαν τις περιοχές της Καβαλας, της Ξάνθης και των Σερρών.

Γεγονότα που σηματοδότησαν την αρχή του τέλους για το Ράιχ.

Κι όμως, την πολιτική του όπως αποδεικνύεται συνέχισε η Μέρκελ.

Τελικά, το ατομο που αναζητουσε ο ιδιος ο Χίτλερ για να ανακηρύξει το κρατιδιο με το όνομα Μακεδονία, δεν ήταν άλλο από τον Αλέξη Τσίπρα. Κανένας άλλος πολιτικός, και παρά την μεταπολεμική αστάθεια της χωρας και την σφοδρή οικονομική κατασταση της Ελλάδας, δεν προεβη σε αυτή την αναγνωριση ψευδοκρατους με το όνομα «Μακεδονία».

Να που η ευχή του Χίτλερ έγινε πραγματικότητα μετά από 74 χρόνια.

Celebrating in Skopje 1 – Anton Kozarov, 2 – Petar Grabovski, 3 – Dimitar Ckatrov, 4 – Petar Dumev a 5 – Dimitar Duzelov.

Πηγή

Leave a Reply