Παπαδημούλης: Νίκη Της Δημοκρατίας Το “Ναι” Στις Αμβλώσεις…! (Photos)

Σχόλιο από Λυκούργο Νάνη:

 Μία ακόμη πτυχή του συριζέικου ξεπεσμού. Ατέλειωτες οι αναθυμιάσεις του συριζέικου βόθρου.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (φανταστείτε ποιοι μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη και ποιοι ηγούνται τον εν λόγω θεσμικού οργάνου της ΕΕ…), γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Παπαδημούλης επιχαίρει για το κατάπτυστο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία με το οποίο νομιμοποιείται η εν ψυχρώ εμβρυοκτονία, δηλαδή ο εκ προμελέτης φόνος των ανυπεράσπιστων εμβρύων.

Η απόλυτη αθλιότητα των “εθνοπατέρων” μας! Η οπισθοδρόμηση και ο πρωτογονισμός, η έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, ο ανεξέλεγκτος δικαιωματισμός και η ασυδοσία  θεωρούνται “Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της επιλογής”.

Ω της απονοίας των! Ας όψονται οι ψηφοφόροι τους!

Παπαδημούλης: Νίκη της δημοκρατίας το «ναι» στις αμβλώσεις

———————————

Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις και τα δικαιώματα των γυναικών, χαρακτηρίζει την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα για τις αμβλώσεις, στην Ιρλανδία, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει: «Μεγάλη μέρα για την Ιρλανδία και τη δημοκρατία. Ευρεία επικράτηση του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα για νομιμοποίηση αμβλώσεων. Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της επιλογής. Μπράβο στο Σιν Φέιν για τη δυνατή καμπάνια».

Πηγή

Leave a Reply