Αίσχος: Καταδικάστηκαν Μουσουλμάνοι Λαθρομετανάστες Λαθροέποικοι Εισβολείς Και Αφέθηκαν Ελεύθεροι Χωρίς Απέλαση Για Μαζικές Βίαιες Επιθέσεις Κατά Αστυνομικών Στον Εμπρησμό Της Μόριας…! (Videos + Photo)

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χίου, μετά από πρόταση της Εισαγγελέως ενόχους 32 αλλοδαπούς, για την πρόκληση σωματικής βλάβης σε 11 αστυνομικούς και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά 13 αστυνομικών με συνολική ποινή φυλάκισης 26 μήνες με τριετή αναστολή. Τρεις αθωώθηκαν….

Είναι η πρώτη φορά που τιμωρούνται Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς, έστω με λίαν συμβολικές ποινές, έστω και αν για τα αδικήματα του εμπρησμού περιέργως δεν τιμωρήθηκε κανένας. Άσκησαν έφεση και λόγω της προφυλάκισης τους από τις 18/7/2017 θα αφεθούν ελεύθεροι ΧΩΡΙΣ να απελαθούν!

Το δικαστήριο, με Πρόεδρο της Πρόεδρο Πρωτοδικών Χίου Μαρία Τομπάζη έκανε δεκτά αρκετά ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστε λαθροεποίκους εισβολείς, μειώνοντας την αρχική πρόταση ποινής των 83 μηνών (δηλαδή 4 μήνες για κάθε πρόκληση τραυματισμού και 3 μήνες για κάθε απόπειρα τραυματισμού).

Leave a Reply