Ανύπαρκτο Το Κράτος – Κατοχική Ανθελληνική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Για Έλληνες Αιχμαλώτους: “Και Τί Θέλετε; Να Καταλάβουμε Την Τουρκία;” – Ο Ανεκδιήγητος Πολιτικάντης Παναγιώτης Κουρουμπλής, “Τελειώνει” Το Θέμα…! (Photo)

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να κινηθεί με οποιονδήποτε τρόπο ενεργά κατά της Τουρκίας ακόμα και τώρα που αιχμαλωτίστηκαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί, ξεκαθάρισε με αφοπλιστικό τρόπο ο υπουργός Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλής, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, αν χρειάζεται η χώρα να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια ή αν χρειάζεται με ψυχραιμία και υπομονή…». «Τι να πάει η Ελλάδα; Να καταλάβει την Τουρκία;

Τι να κάνουμε δηλαδή;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.«Σε αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να προσπαθεί ο ένας να είναι πιο πατριώτης απ’ τον άλλο». 

Κατά τον κ. Κουρουμπλή «η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ενημερώνοντας ακριβώς γι’ αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν».

«Όλοι ξέρουν ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση που βρίσκεται και όλοι αναμένουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι από την Τουρκία αλλά η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπομονή της και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τελεία και παύλα» έκλεισε την τοποθέτησή του ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αρα, όποιος περιμένει κάτι για την απελευθέρωση των Ελλήνων, μάλλον θα περιμένει πολύ. Τουλάχιστον ενημερώνουμε τον κόσμο γι αυτά που συμβαίνουν!

Πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s