Ελληνικό, Ιδιωτικό, Ασύμμετρο Στρατηγικό Όπλο Κατά Της Τουρκίας…! (Photo)

Σφοδρή επίθεση εκδίκησης από την Τουρκία για τις αλητείες στα Ίμια πήραν οι πραγματικοί… ανεξάρτητοι Έλληνες, οι ικανότατοι Anonymous Greece, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον τουρκικών τραπεζικών ιδρυμάτων, αλλά και της ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας SEDAT, του περιώνυμου μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν, ο επικεφαλής του οποίου συμμετέχει ακόμα και στο συμβούλιο εθνικής ασφαλείας…

Οι Έλληνες χάκερς, σε συνδυασμό με τους Κούρδους ομολόγους τους (σ.σ. κατά δήλωση, ποιος ξέρει ποιοι είναι οι Anonymous Kurdistan που φέρονται να συμμετείχαν) στοχοποίησαν την τράπεζα Ziraat που έχει ισχυρή παρουσία και στην Ελλάδα, με έμφαση στην περιοχή της Θράκης – οποία έκπληξις… – παραβίασαν και «μόλυναν» τον ιστοχώρο της, «μαζεύοντας» τους κωδικούς πρόσβασης από λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ισχυρό ήταν το πλήγμα και στην εταιρία SEDAT «κατεβάζοντας» τον ιστοχώρο της (σ.σ. ουσιαστικά τη διέγραψαν), όπως ανακοινώθηκε στο Twitter, σε μια επίθεση που έλαβαν μέρος και οι Έλληνες χάκερς με την επωνυμία «Greek BlackHat Community».

Πρόκειται για μια υψηλής συμβολικής σημασίας ενέργεια που υπενθυμίζει στους Τούρκους ότι οι δυνατότητες της μη εύκολα ανιχνεύσιμης ελληνικής «ιδιωτικής πρωτοβουλίας», μπορεί να είναι τέτοιες, όταν ασχημονούν σε βάρος της Ελλάδας, που θα μπορούσε να τους προκαλέσει ισχυρότατους πονοκεφάλους και να λειτουργήσουν ως ένα ασύμμετρο και στρατηγικό όπλο αποτροπής και αντεκδίκησης, γνωρίζοντας ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Πηγή

Comments are closed.